– Enighet om personlige betingelser

Jarrad Branthwaite kan bli den første signeringen i INEOS-æraen

Publisert Sist oppdatert

Manchester Uniteds håp om å signere Jarrad Branthwaite har fått et stort løft.

The Times-journalistene Martyn Ziegler og Paul Joyce, som kjenner fotballen på Merseyside veldig godt, skriver torsdag at United er enig med midtstopperen om de personlige betingelsene. BBC og The Telegraph kommer også med de samme opplysningene.

United har imidlertid fortsatt til gode å bli enig med Everton om en overgangssum. The Times og The Telegraph skriver at Merseyside-klubben krever 70 millioner pund for å la seg selge, mens de ifølge BBC ønsker minst 80 millioner pund.

En avtale med 21-åringens representanter ses uansett på som et betydelig skritt i retning en overgang.

Avtalen vil resultere i at Branthwaite, som nylig  ble vraket til Englands EM-tropp vil bli betalt mellom £150.000 og £160.000 i uken, ifølge kilder med kunnskap om forhandlingene.

Nyheten kommer bare to dager etter at det ble klart at Erik ten Hag fortsetter som United-manager og med klarhet i managersituasjonen kan fokuset rettes inn mot sommerens overgangsvindu. 

Branthwaite blir sett på som en av de mest heteste forsvarerne i Premier League etter å ha spilt en avgjørende rolle i å være med å sikre Everton en ny sesong i Premier League, det på tross av at klubben ble trukket åtte poeng for brudd på de finansielle reglene i ligaen.

Klubben er fortsatt ikke ute av det økonomiske uføret og mediene har flere ganger rapportert at et salg av Branthwaite vil kunne hjelpe betydelig for å få kontroll på økonomien og komme innenfor rammene for å slippe enda en poengstraff. 

Powered by Labrador CMS