PALACE-MANAGEREN OM RAPPORTENE:

– En strålende sportsdirektør og en strålende fyr

Publisert Sist oppdatert

Tidligere denne uka skrev Independent at Manchester United har Crystal Palace-sportsdirektør Dougie Freedman som førstevalg til jobben som rekrutteringssjef.

På fredagens pressekonferanse med Oliver Glasner dukket det opp spørsmål om rapportene, og Palace-manageren er ikke overrasket over koblingen mellom Freedman og United.

Østerrikeren, som ble ansatt som ny Palace-manager for to og en halv uke siden, har nemlig fått et svært godt inntrykk av Freedman.

– Det viser meg hva jeg tenkte, at her i Palace er det en strålende sportsdirektør og en strålende fyr. Det er slik jeg ser på Dougie etter to uker og mange samtaler med ham, sier Glasner.

– Han kjenner alle spillerne over hele verden. Han er en fantastisk fyr. Han er en strålende person og sportsdirektør, fortsetter han.

TOMMEL OPP TIL FREEDMAN: Oliver Glasner har et solid inntrykk av Dougie Freedman.

Glasner hevder imidlertid han ikke vet noe om hvorvidt Freedman er aktuell for United.

– Hvis disse ryktene stemmer, så viser det at andre klubber ser det på samme måte. Jeg vet ikke om det er sant eller ikke. 

– Neste uke vil vi starte å planlegge troppen (for neste år). Følelsen jeg har er at vi vil planlegge troppen sammen og jobbe sammen i lang tid. Men for tre uker var jeg ikke engang her.

Powered by Labrador CMS