INDEPENDENT: 

– United vil ha Freedman som rekrutteringssjef

 Dougie Freedman har imponert i rollen som sportsdirektør i Crystal Palace. Nå skal 49-åringens tjenester være ønsket på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Crystal Palace-sportsdirektør Dougie Freedman har allerede blitt koblet til en jobb i Manchester United under INEOS en god stund, og tirsdag har det blitt mer fart på ryktene.

Miguel Delaney i The Independent skrev at United har Freedman som førstevalg til jobben som rekrutteringssjef, og at Crystal Palace forbereder seg på en offisiell henvendelse fra United denne uka.

Dougie Freedman er ønsket på Old Trafford og United kan komme til å gjøre et fremstøt for å hente Crystal Palace sin sportsdirektør allerede denne uken.

Nyheten fikk enda mer substans etter at Palace-kjenner Ed Aarons (The Guardian) gjentok påstanden.

Freedman, spilte for Palace i to ulike perioder og var også manager i klubben fra januar 2011 til oktober 2012. 

Det er imidlertid som sportsdirektør hos «ørnene» at Freedman har gjort seg mest bemerket. 

Freedman fikk jobben i august 2017, og har vært drivkraften i Palace sin jakt på unge talenter. Sir Jim Ratcliffe og hans team skal være lystne på en relativt rask prosess for å få Freedman på plass på Old Trafford. 

Det vil ta en tid før den nye toppsjefen Omar Berrada og den mulige nye sportssjefen Dan Ashworth vil kunne ta fatt på sine jobber, og Delaney skriver at Ratcliffe og hans team derfor ønsker å få hentet inn en person ganske kjapt. 

United skal også være på jakt etter Southamptons sportsdirektør Jason Wilcox, men det er etter det united.no forstår ventet at han vil bli tettere knyttet opp mot akademiet om han kommer til United. 

Sir Alex Ferguson skal være blant dem som har anbefalt United-ledelsen om å hente landsmannen til United. 

Powered by Labrador CMS