Erik ten Hag ankommer Stamford Bridge med et smil om munnen.

- En stor mulighet med tanke på Champions League

Publisert Sist oppdatert

United er inne i en hektisk periode hvor det er tre kamper på sju dager.

Noe overraskende ble Marcus Rashford plassert på benken fra start mot Chelsea, men Ten Hag forklarte det med at det handler om rotasjon for å ha ham frisk og klar til søndagens kamp mot Liverpool.

Ellers vet vi jo at både Lisandro Martinez og Victor Lindelöf er ute med skader og at det er Raphaël Varane og Harry Maguire som starter som stoppere i London torsdag. United-manageren er glad for at de begge er klare til kamp etter at Maguire forlot England-troppen i landslagsperioden med skade og Varane gikk av mot Brentford til pause.

- Det hadde gitt oss skikkelig hodepine om de ikke hadde vært klare. Vi har ikke så mange forsvarsspillere som er kampklare så det er en lettelse at de er tilgjengelig og klare. Jonny Evans har ikke trent noe særlig inn mot kamp.

Det har vært spenning knyttet til om Mason Mount kom til å starte da han for første gang returnerer til Stamford Bridge etter overgangen fra Chelsea til United, men engelskmannen må starte kampen på benken. Midtbanespilleren er ifølge Ten Hag fortsatt et lite stykke unna å være klar til å spille fra start.

- Han er ikke klar til å starte. Vi kommer til å være forsiktige med ham og unngå at han pådrar seg noen ny skade. Vi må være tålmodige og gradvis gi ham flere minutter. 

- Det er også fint å ha spillere som kan komme inn fra benk å ha en innvirkning, som Mason hadde sist og spesielt nå som vi har to store kamper på tre dager. Da trenger vi alle og en sterk benk.

Helt til slutt ble Ten Hag stilt spørsmål om håpet om Champions League fortsatt er der.

- Dette er en stor mulighet for oss dersom vi skal klare å kvalifisere oss til Champions League.

 Videre gikk Ten Hag til MUTV og utdypet grunnen for at Antony starter over Rashford.

- Dette er en god mulighet for Antony for å vise at han kan kjempe seg tilbake. Vi er fornøyde med hvordan han har prestert når han har kommet inn fra benk og nå må han vise det fra start.

- Den siste tiden har vist hvor viktig innbytterne kan være. Som med Antony og Diallo i de siste kampene og med Mason Mount på lørdag som var. Vi forventer at de som er på benken kan gjøre det samme i dag.

Powered by Labrador CMS