ten hag

– En grusom start, men lagets karakter var briljant

Publisert Sist oppdatert

United kunne til slutt juble for seier etter å ha snudd 0-2 til 3-2 mot Forest.

Etter kampen var Erik ten Hag naturligvis fornøyd med at laget hans kom tilbake etter to baklengs i løpet av de første fire minuttene.

– Det var en grusom start, men karakteren i laget var briljant. Vi forholdt oss så rolige. Vi beholdt troen, beholdt oss til planen vår, spilte bra fotball og scoret tre bra mål. Det var et strålende comeback, sier han til BBC.

Ten Hag er imidlertid tydelig på at baklengsmålene var totalt unødvendige.

– Med all respekt til Forest, men vi kan ikke tillate dem (de målene). De var enkle «give aways». Det er vilt, men noen ganger skjer det i kamper. Som jeg sa, så forble vi rolige.

– Vi har sett at dette laget kan slå tilbake. Hvis du får en slik start så må du komme over det. Det er ikke lett, men honnør til laget.

– Vi har personligheten. I visse øyeblikk kan vi definitivt forbedre oss, men generelt har dette laget karakteren til å slå tilbake hver gang.

United
VISTE KARAKTER: Manchester United snudde 0-2 til 3-2.

United-sjefen ble også spurt om Forests drøying av tid.

– Regelen er ikke riktig. Laget drøyde fra start av og de ble belønnet for det.

På pressekonferansen like etterpå ble Bruno Fernandes opptreden et tema. Portugiseren var helt avgjørende i snuoperasjonen med en målgivende og så straffescoringen til 3-2.

– I nesten alle aspekter spilte han en veldig bra kamp, på det høyeste nivået, var rolig og hadde følelsene under kontroll.

– Han var briljant i angrep, gjorde forskjellen, så jeg er veldig fornøyd med hans prestasjon.

bruno33
AVGJØRENDE: Bruno Fernandes.

Ved siden av Fernandes ble også Marcus Rashford, som denne gangen spilte i sin favorittposisjon ute på venstrekanten, avgjørende med en målgivende pasning, samt å ha vært mannen som laget straffesparket.

– Han spilte også noen veldig bra kamper i midten, men han kan også spille veldig bra fra siden. Det kommer også an på hvilke spillere som er tilgjengelig.

– I dag var han 100 prosent involvert i to mål, han er en trussel, kan drible spillere én-mot-én og kan avslutte, sier Ten Hag.

Se høydepunktene fra kampen her:

Powered by Labrador CMS