Jürgen Klopp og Erik ten Hag, før United 4-3 Liverpool, 17. mars 2024.

KLOPP FØR HEVNFORSØKET:

– Ekstraomgangene ble for mye for oss

Publisert

I likhet med Erik ten Hag, så har også Jürgen Klopp snakket før søndagens kamp mellom Manchester United og Liverpool. 

Det ble en ganske interessant kamp forrige gang lagene møtte hverandre, og Klopp snakket litt om 4-3-kampen (etter at han først hadde spøkt om at det han lærte av kampen var at det tiende intervjuet ikke er like godt som det niende).

– De startet bedre, og vi tok over. Vi var virkelig gode den dagen, men vi klarte ikke å fullføre, sa Klopp om kampen – for øvrig den eneste av de siste kampene hvor United har «vunnet» skuddstatistikken.

– Ekstraomgangene ble for mye for oss, og vi klarte ikke å unngå de feilene vi hadde klart å unngå tidligere. Det var den dagen hvor vi ikke klarte å kontrollere det mer, og United snudde kampen. United er et topplag på hjemmebane, men vi må gjøre det vi gjorde fra det 15. minutt til 70-et-eller-annet. Fotball er ikke så enkelt.

– Vi må finne en måte å skape problemer for United på. De kommer til å prøve å gjøre det samme [mot oss]. Mot denne motstanderen, på det stadionanlegget, må vi spille en virkelig god kamp om vi ønsker å få noe ut av det, sa Klopp – før har han senere ga uttrykk for at han ikke kom til å savne disse kampene.

Klopp sa ellers at Wataru Endo har en god mulighet til å bli spilleklar til kampen mot Manchester United.

Begge managerne har for øvrig gitt tydelig uttrykk for at supporterne bør slutte med å synge om hverandres tragedier.

Klopp og Ten Hag under Uniteds 4-3-seier mot Liverpool.
Powered by Labrador CMS