FC København-trener Jacob Neestrup (24.10.2023)

– Du kan ikke sammenligne Old Trafford med Parken

FC København-hovedtreneren tror atmosfæren i Parken kommer til å bli langt mer intens på Old Trafford.

Publisert

Hovedtrener Jacob Neestrup snakket med selvtillit på pressekonferansen i forbindelse med FC Københavns hjemmekamp mot Manchester United onsdag kveld.

– For meg handler ikke dette om håp, for meg handler det om en sterk tro på at vi kan få til et [godt] resultat. Straffebommen i det femte minuttet av overtida var det det var, men det var en kamp mellom to like gode lag, sa Neestrup, som ga uttrykk for at han derfor ble noe overrasket over at spørsmålene etterpå handlet om at FC København var vanskelige å bryte ned.

Neestrup tror det blir en intens atmosfære på Parken, mye mer intens enn på Old Trafford.

– Jeg følte på den historiske atmosfæren da jeg gikk inn på Old Trafford, men du kan ikke sammenligne Old Trafford med Parken, for intensiteten er 100 ganger høyere enn den vi spilte i for to uker siden. Standarden her er, etter min mening, langt foran Premier League, for å være ærlig, sa Neestrup – i det som kanskje også kan tolkes som en oppfordring til FCK-fansen om å leve opp til disse uttalelsene.

HER SPILLES KAMPEN: Parken.

United har uansett hatt større problemer på banen enn på tribunen, og FCK-sjefen ble spurt om Uniteds offensive problemer endrer hjemmelagets kampplan.

– Nei, det gjør ikke det. Hovedfokuset er på oss selv i kampplanen vår.

FCK har spilt jevnt med alle motstanderne hittil. Utenom den dramatiske kampen på Old Trafford, så ble det 2-2 borte mot Galatasaray, og et knepent 1-2-tap hjemme mot Bayern etter en snuoperasjon i andreomgangen.

Powered by Labrador CMS