Disse 23 reiser til København – ingen Mainoo med førstelaget

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag ettermiddag setter United seg på flyet til Danmark for onsdagens møte med København i Champions League, og nå har klubben bekreftet hvilke 23 spillere som drar.

Marcus Rashford gikk som kjent glipp av Fulham-kampen, men er tilbake i troppen til dette oppgjøret. Victor Lindelöf er også med igjen etter å ha vært ute med sykdom.

Kobbie Mainoo skal også til København, men ikke for å spille med A-laget. Ten Hag har åpenbart vurdert det slik at spilletid nå er viktig for Mainoo, og han er med UEFA Youth League-troppen.

Før avreise var det trening på Carrington, og der deltok 24 mann, mens det er 23 som er med i A-lagstroppen til Danmark. Den ene som var på trening som ikke er med i troppen er Donny van de Beek – noe som ikke var noen overraskelse siden han ikke er med i Uniteds Champions League-tropp.

Ellers er det verdt å merke seg at Omari Forson drar med A-laget denne gangen.

Uniteds tropp:

Keepere: André Onana, Altay Bayindir, Tom Heaton.

Forsvarsspillere: Diogo Dalot, Jonny Evans, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Sergio Reguilón, Raphaël Varane, Aaron Wan-Bissaka.

Sentrale midtbanespillere: Sofyan Amrabat, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Hannibal, Scott McTominay, Mason Mount.

Kantspillere/angrep: Alejandro Garnacho, Antony, Omari Forson, Rasmus Højlund, Anthony Martial, Facundo Pellistri, Marcus Rashford.

Se bilder fra tirsdagens treningsøkt på Carrington under:

Powered by Labrador CMS