Di María: – Jeg ville ikke feiret som Ronaldo

Publisert Sist oppdatert

Ángel Di María har etter hvert fått en lang fartstid som fotballspiller, med blant annet et kort opphold i Manchester United mellom 2014 og 2015.

Etter Copa América i sommer gir den nå 35 år gamle kantspilleren seg på landslaget, og i et intervju med TyC Sports kommer han med sine råd til den yngre garde som skal bære det argentinske landslaget videre.

Alejandro Garnacho er en av dem det naturligvis er knyttet store forhåpninger til, og når Di María snakker om United-spilleren er det ett råd han kommer med - på fleipende vis.

– Det eneste jeg ikke ville gjort er å feire som Ronaldo. Jeg ville scoret målet og så gjøre som Messi, og så holdt meg til det.

KOMMER MED OPPFORDRING: Di Maria skulle heller sett Garnacho feire som Messi enn Ronaldo.

– Den som tøyser mest med slike ting er Rodri (De Paul), som alltid tøyser med det. Han tøyser mest med slike ting, som er normalt, sier Di María videre. 

Garnacho har aldri skjult sin begeistring for Cristiano Ronaldo, og kopierer gjerne idolets ikoniske «siu»-feiring når han selv scorer.

I intervjuet snakker Di María også litt mer seriøst om Garnachos lovende fremtid:

– Han er en veldig rask spiller, og har utrolige kvaliteter. Han kommer til å utvikle seg med erfaring, og landslaget er et sted hvor du lærer mye og fortsetter å forbedre deg. Det hjalp meg med å vokse teknisk på alle måter.

«SIUU»: Alejandro Garnacho etter brassespark-scoringen mot Everton.

– Jeg tror han vil vokse med erfaring også. Da jeg var ung ønsket jeg å drible 30 ganger i kampen. Gjennom årene har jeg innsett at hvis jeg gjøre det 10 ganger, men enda bedre, så er det verdt mer.

– Han har en veldig stor fremtid foran seg. Det kommer an på ham om han takler det. Jeg trenger ikke å si så mye mer enn det, det er en grunn til at han spiller for Manchester United, sier Di María.

Powered by Labrador CMS