Dette skjedde på Deadline Day

Publisert Sist oppdatert

Da overgangsvinduet i England stengte ved midnatt natt til fredag, ble det klart at United ikke kom til å signere noen spillere i januar 2024.

Flere har imidlertid beveget seg bort, og på vinduets siste dag var det spesielt én overgang som pekte seg ut:

Isak Hansen-Aarøen ble solgt til Werder Bremen.

I tillegg til nordmannen, sendte United fire unggutter på utlån til National League:

Tom Wooster til Macclesfield, Sonny Aljofree til Altrincham, og Sam Mather og Sam Murray til Rochdale.

Slik var Deadline day: 

20.35: United sender fire unggutter på utlån til National League. Keeper Tom Wooster går til Macclesfield, Sonny Aljofree til Altrincham mens Sam Mather og Sam Murray er klare for Rochdale. Alle fire vil fortsette å trene med U21-laget og være tilgjengelige for å spille enkelte kamper på akademinivå, det bekrefter klubben på egne hjemmesider.

18.25: Werder Bremen bekrefter at de har signert Isak Hansen-Aarøen på en permanent overgang fra United. 19-åringen forlater med det klubben etter tre og et halvt år i Manchester og prøver lykken i Bundesliga uten å ha fått sin offisielle debut i Manchester United. Mer om overgangen hak du lese her.

15.53: Werder Bremen har fra offisielt hold bekreftet at de jobber med Isak Hansen-Aarøen-signeringen. 

– Jeg kan bekrefte navnet – det er Isak. Vi prøver å oppnå enighet, og vil være veldig fornøyde om det går i orden, men jeg kan ikke gi noen garantier ennå, uttaler Clemens Fritz, som har en slags fotballdirektørstilling i klubben.

Vår informasjon er at det er enighet mellom klubbene, og at det bare er formaliteter som gjenstår.

14.44: Om ikke dette er en tydelig indikasjon på at det er stille rundt United på deadline day, så vet ikke vi, men vi tar med at Real Murcia (spansk nivå tre) har presentert ex-red Martin Svidersky etter å ha signert den 21 år gamle midtbanespilleren på lån fra Almería i går.

13.28: Alt tyder jo på at Isak Hansen-Aarøen blir Werder Bremen-spiller i dag, på en ellers stille dag på ryktefronten, og Manchester Evening News har skrevet litt mer om avtalen:

  • United gikk med på å selge Hansen-Aarøen etter at det ble klart at nordmannen ikke kom til å signere en ny kontrakt. United ville fått en kompensasjonssum om han hadde blitt værende ut kontraktstiden også, men de får mer ved å selge ham nå.
  • Werder Bremen gikk ikke med på en tilbakekjøpsklausul, men United vil kunne matche eventuelle aksepterte bud på Hansen-Aarøen fra andre klubber.
  • Avtalen skal inneholde en betydelig videresalgsprosent.

11.53: Det tyske overgangsvinduet stenger forresten klokka 18.00, sånn ang. Isak Hansen-Aarøens overgang til Werder Bremen. Nordmannen er ventet å gjennomføre en medisinsk test i dag før overgangen fullføres.

11.31: Mer et vanlig rykte enn deadline day-relatert, men italienske Calciomercato.com skriver at United er interesserte i Atalanta-stopper Giorgio Scalvini (20), og at en mulig prislapp på rundt 60 millioner euro (51,1 millioner pund i nåværende kurs) heller ikke vil skremme United.

Napoli, Inter, Bayern München, PSG og Atlético Madrid nevnes som andre klubber som er svært interesserte.

10.57: Vi kan forresten nevne i forbifarten at tidligere akademiforsvarsspiller Luca Ercolani signerte for Serie C-klubben Foggia her om dagen. Han kom fra en annen Serie C-klubb, nemlig Alessandria. Etter at han forlot United i 2021 har han også vært innom Carpi, Catania og Fidelis Andria.

10.54: Sky Sports News har nettopp hatt en situasjonsrapport fra journalist Ben Ransom (et glimrende deadline day-etternavn, for øvrig) utenfor Old Trafford, og han sier ikke uventet at det virker usannsynlig at United kommer til å signere noen.

Eventuelle signeringer kom an på om United ville kvitte seg med noen, og spissplassen er den som har virket mest sannsynlig – men det kom an på en eventuell Martial-avgang, ifølge Ransom.

10.07: Det blir en permanent overgang til Werder Bremen for Isak Hansen-Aarøen, kan united.no avsløre. Klubbene har nå blitt enige, etter tøffe forhandlinger. Les mer i egen sak her.

09.46: Ang. Isak Hansen-Aarøen, så erfarer united.no at det har vært budkrig på nordmannen, og at det går mot en permanent overgang i dag. Vi følger selvsagt med på denne saken utover dagen.

09.24: Arsenal kobles til Marcus Rashford, men for det første er det ikke snakk om nå i januar, og for det andre er det en såpass svak kilde som Football Insider som skriver om det. Når det er sagt, så kan vi nok forvente oss spekulasjoner om Rashfords fremtid de neste månedene, med PSG som den klubben det nok er mest sannsynlig at fjorårssesongens toppscorer vil bli koblet til.

08.02: WSL-overgangsvinduet er stengt, så Marc Skinner & co forsterket seg ikke nå i januar, så da vet dere hvorfor det nok blir lite om kvinnelaget i denne saken.

07.59: Om noen ikke fikk det med seg i går kveld, så ble altså Facundo Pellistri til slutt klar for Granada på et lån ut sesongen.

Powered by Labrador CMS