Manchester United v Nottingham Forest - Premier League

Dette hadde ikke skjedd på over to år

Manchester United vant 3-2 mot Nottingham Forest etter bortimot verst tenkelige start på oppgjøret.

Midtbanespillerne Christian Eriksen, Casemiro og Bruno Fernandes scoret Uniteds tre mål, med Marcus Rashford sterkt involvert i alle tre målene.

Til pause stod det 1-2, og faktisk var dette første gangen siden 2020/21-sesongen hvor United har vunnet en Premier League-kamp etter å ha ligget under til pause.

Forrige gang var 3-1-seieren mot Aston Villa på Villa Park i mai 2021, da Villa ledet 1-0 til pause.

Siden den gang har United ligget under til pause ved 19 anledninger i Premier League, og ikke vunnet en eneste av de kampene før nå (full oversikt nederst i saken).

Faktisk har United bare reddet poeng i tre av disse 19 kampene: bortekampen mot Southampton (starten av 2021/22-sesongen), bortekampen mot Newcastle (romjula 2021) og hjemmekampen mot Leeds forrige sesong.

Om vi skal finne forrige gang United klarte å vinne etter å ha vært under til pause med tilskuere på plass, så må vi helt tilbake til 3-2-seieren mot Southampton i mars 2019 (!), da Andreas Pereira og Romelu Lukaku x2 scoret målene.