TAR SKYLDEN: Erik ten Hag etter tapet mot Newcastle.

– Dette er mitt ansvar

Publisert Sist oppdatert

Manchester United tapte 3-0 for andre hjemmekamp på rad og er ute av ligacupen. 

– Dette er ikke bra nok overhodet. Og dette må vi ta ansvaret for. Jeg må ta ansvaret for dette, sier en tydelig Erik ten Hag til pressen etter kampslutt.

Ten Hag ledet United til tredjeplass, ligacuptriumf og FA-cupfinale i fjor, men hittil denne sesongen har både prestasjonene, resultatene og poengene uteblitt. 

Nå er presset stort på United-manageren. Han virker imidlertid fortsatt sterk i troen på at det er mulig å snu situasjonen.

– Spillerne kommer til å stå opp og holder fortsatt sammen. Det kan du se. De prøvde. Og det er jeg som er ansvarlig for dette. Men skal vi komme oss ut av dette, må vi gjøre det sammen.

– Men jeg er en fighter og vet at pilen ikke kan peke oppover konstant. Jeg føler meg trygg på at jeg kan slå tilbake. Det har jeg gjort med alle klubber jeg har vært i. Og jeg gjorde det da jeg var her i fjor også. Men vi har hatt mange tilbakeslag denne sesongen,  fortsetter den nederlandske manageren.

Han legger ikke skjul på at manglende selvtillit spiller en betydelig rolle.

– Og selvtillit får du bare når du får resultatene du ønsker deg. Og det er kun mulig om du følger reglene, prinsippene, holder deg inne i kampen og tar fighten, sier han.

72.000 tilskuere var blitt til betraktelig færre selv før sluttsignalet lød på Old Trafford onsdag kveld. 

– Jeg synes synd på fansen, avslutter han.

Powered by Labrador CMS