THE ATHLETIC:

Dette blir klubbens nye midlertidig «head of women's football»

Publisert

For en drøy måned siden gjorde Manchester United det kjent at Polly Bancroft fratrer stillingen som klubbens «head of women's football» ved sesongslutt.

Onsdag skriver The Athletic at Matt Johnson er ventet å erstatte Bancroft på midlertidig basis. Han tar angivelig fatt på rollen i mai, og ifølge The Athletic varer avtalen i seks måneder. 

Johnson er i dag «operations director» i Manchester United Foundation, og han har tidligere også vært teknisk direktør for damelagets akademi. 

Klubbens «head of women's football» jobber tett med kvinnelagets hovedtrener, og rapporterer til Andy O’Boyle, Uniteds visefotballdirektør. Han jobber igjen tett med John Murtough.

Matt Johnson blir ifølge The Athletic ansatt som Manchester Uniteds nye «head of women's football»

Manchester Uniteds kvinnelag har hatt en tøff sesong sportslig. I Champions League-kvalifiseringen ble det stans mot Paris Saint-Germain, mens det i ligaen er hele 15 poeng opp til serieleder Chelsea, som så vidt slo United i kampen om tittelen sist sesong.

Chelsea er også motstander i FA-cupens semifinale 14. april. I fjor barket de sammen i finalen, som blåtrøyene fra London vant.

Powered by Labrador CMS