Patrick Stewart, Stuart Andrew (MP Parliamentary Under Secretary of State at the Department for Digital, Culture, Media and Sport), Polly Bancroft og Andy O'Boyle.

Forlater United etter sesongen

Publisert Sist oppdatert

Polly Bancroft fratrer sin stilling som «head of women's football» i Manchester United etter sesongen, det bekreftes av klubben torsdag. 

Bekreftelsen kommer få dager etter at Daily Mail skrev en sak, som United.no også omtalte i en egen sak, om at INEOS kommer til å gjøre endringer også på kvinnesiden av klubben.

Bancroft startet i rollen i oktober 2022 og har hatt ansvaret for overgangene og kontraktsforhandlingene i en periode og har vært med på lede klubbens utvikling inn som et av lagene å regne med i toppen av kvinnenes øverste divisjon. 

- I tillegg til å støtte hovedtrener Marc Skinner og hans stab, bidro Bancroft til å levere store forbedringer i infrastrukturen for kvinnelaget, inkludert et nytt elitetreningsanlegg på Carrington. Vekst i supporterbase og inntekter for kvinnelaget har vært en annen prestasjon, med økende oppmøte til kamper på Leigh Sports Village og over 150 000 solgte billetter til WSL-kamper på Old Trafford, skriver klubben i bekreftelsessaken om at Bancroft er ferdig etter sesongen. 

Hun vil likevel ikke gå arbeidsledig lenge, samtidig som det bekreftes at hun er ferdig i United bekreftes det at hun blir administrerende direktør i Grimsby Town FC, som i skrivende stund ligger på 22. plass i League Two.

Powered by Labrador CMS