- Jeg er snart tilbake på banen

Publisert Sist oppdatert

I søndagens kamp mot West Ham måtte Lisandro Martinez av banen med skade etter at han ble liggende og holde seg til kneet etter en duell. Omsider kom han seg opp på beina igjen, før han måtte forlate banen på grunn av skaden. Situasjonen så alvorlig ut, basert på både hans og lagkameratenes reaksjoner. 

Klubben bekrefter mandag kveld at Martinez har pådratt seg en skade i det mediale kollaterale leddbånd i kneet (MCL). Han forventes å være ute av spill i minst åtte uker.

- Jeg vil takke for all støtten jeg har fått og forsikre dere om at jeg snart er tilbake på banen, og vi vil kjempe sammen. Alltid forent, skriver Lisandro Martinez på X.

Tidligere mandag meldte argentinske Gastón Edul, som dekker det argentinske landslaget, at Martinez skal ha forstuet et leddbånd. 

- Lisandro Martínez har et forstuet leddbånd. Det verste scenariet ble utelukket, skrev den argentinske journalisten. 

Etter å ha sett bildene fra kampen ble det fryktet at 26-åringen hadde pådratt seg en korsbåndsskade. Slike skader har en rehabilitering på oppimot ett år. Argentineren har allerede mistet store deler av sesongen, men kan heldigvis gjøre comeback før sesongslutt.

Edul meldte at midtstopperen ikke trenger å legge seg under kniven.

LES OGSÅ: Eksperter om skaden

Powered by Labrador CMS