AVISRUNDEN:

«Det trengtes noe spesielt for å stjele overskriftene fra Rashford, men han klarte det»

Les hva engelske aviser og journalister skriver etter den heseblesende 4-3-seieren over Wolves.

Samuel Luckhurst, Manchester Evening News:

Før kamp-spillelista på Molineux inneholdt en coverversjon av Terrorvisions Tequila av The Champs. Marcus Rashford viste frem et mer velsmakende skudd i det femte minutt, og alle som så på denne heftige kampen må ha følt seg svimmel.

Manchester United-supportere fikk det ultimate adrenalinkicket i det 97. minutt. Kobbie Mainoo, Rashfords arving som den lokale akademi-«poster boy», avgjorde kampen. United-spillere og -ansatte sprang ut på banen og Sir Alex Ferguson gliste bredt. (...)

Erik ten Hags «man management» har ikke vært like lett å forstå seg på denne sesongen og dette var en påminnelse på innflytelsen han fortsatt har i United. Mange ville heller hatt Rashford som innbytter enn fra start. Ten Hag prioriterte lagets styrke.

For dette var første gang han kunne plukke ut sin sterkeste United-ellever i sin 94. kamp ved roret. Det kunne en se. United ledet 2-0, sløste bort to store muligheter og hadde to annullerte mål bare i den første omgangen. Men de klarer ikke å drepe kampen og to ganger kastet de bort tomålsledelser.

De har ventet til februar, men i 45 minutter var dette det ekte United. Wolves var ubeseiret i sju kamper og forrige hjemmetap var i september. (...)

2: Antony

Les hva han skriver om hver enkelt spiller her.

Rob Dawson, ESPN:

Det er vanskelig å forstå seg på Manchester Uniteds 4-3-seier over Wolves - men det har vært vanskelig å forstå seg på Manchester United hele sesongen.

Her var United gode, dårlige og stygge, alt på en gang. Men viktigst for manager Erik ten Hag, en uke som har handlet mye om spørsmål rundt lagdisiplin og flere spekulasjoner om han er riktig mann for jobben på Old Trafford endte med en tiltrengt seier. (...)

Det vil være spørsmål for Ten Hag å besvare når støvet legger seg, som: hvordan kan laget hans kontrollere så store perioder av kampen, men fortsatt se så sårbare ut? Selv hvis du ser forbi Pablo Sarabias straffe som sørget for 2-1 og glemmer Max Killmans andre scoring, hvordan i all verden ble United kontret ned mens de ledet 3-2 på overtid, som ga Pedro Neto sjansen til å utligne til 3-3?

Det skjedde etter en United-corner og etter flere defensive bytter som skulle sikre resultatet. Varane, Maguire og Evans var alle på banen, og likevel fikk Neto rommet til å løpe inn i sekstenmeteren og fyre av gårde skuddet i nærmeste 90 sekunder etter et avgjørende punkt.

Men da hjemmefansen hoppet opp og ned på tribunene på Molineux og feiret mens klokken tikket mot fulltid, hadde de sannsynligvis ikke tenkt at Mainoo, en unggutt med færre en 20 seniorkamper, skulle være den roligste mannen på stadion.

Det var et løp og en avslutning - med blant annet en tunnel på Kilman - som Lionel Messi ville vært stolt av, utført av en uerfaren tenåring.

Akkurat hvordan Mainoo fant fram en slik ro ved slutten av en så intens kamp, vet bare han.

«EN SCORING MESSI VILLE VÆRT STOLT AV»: Kobbie Mainoo.

Chris Wheeler, Daily Mail:

Noen spillere var utslitt og lå langflate på ryggen, mens andre slet med å stå oppreist. Nei, dette var ikke en torsdagskveld ute med Marcus Rashford, men vi hadde nettopp vært vitne til en ganske overveldende kamp mellom Manchester United og Wolves. (...)

Innen overtiden hadde Rashford forlatt scenen. Det trengtes noe ganske spesielt til for å stjele overskriftene fra ham her på Molineux, og unge Kobbie Mainoo klarte det i det 97. minutt med sitt andre mål på en uke, og et som utgjorde forskjellen i denne sjumålsthrilleren.

Som Rashford, så er Mainoo er produkt av Uniteds kjente akademi og en diamant. Han er en tenåring som viser talentet og temperamentet til en langt eldre en. Da United trengte ham til å holde hodet kaldt i sluttminuttenes galskap her, og han skuffet dem ikke. (...)

Da ballen falt hos ham på utsiden av sekstenmeteren to minutter etter utligningen, viste han en enestående ro og vel så store ferdigheter da han driblet seg forbi to spillere og bøyde matchvinnerscoringen forbi Jose Sa.

Spillerbørsen i Daily Mail:

8: Fernandes
7: Shaw, Martínez, Mainoo, Rashford, Garnacho, Højlund, Ten Hag
6,5: Onana, Dalot, Varane, Casemiro, McTominay
6: Antony

Les hva som skrives om hver enkelt spiller her.

BEST PÅ DAILY MAILS BØRS: Bruno Fernandes.

Pete Hall, Independent:

Bare en vanlig dag i Manchester United er alt vi ber om.

Med hele verden som fulgte med på hvert eneste steg til Marcus Rashford, var det et annet akademiprodukt som sikret sitt kaotiske lag en virkelig minneverdig seier.

Selv om den tequila-drikkende scoret et nydelig åpningsmål fem minutter inn i kampen, virket han å være langt fra startelleveren da han ble kalt inn til et disiplinærmøte på Carrington på mandag. Stjerneskuddet Kobbie Mainoos utrolige seiersmål, i det 97. minutt, må ikke bli glemt midt i all uroen rundt Rashford.

Erik ten Hag har gått tom for forklaringer til tap etter flere skuffende tap denne sesongen, men han har ønsket å påpeke at han må bli dømt når han har en full tropp å velge fra.

I lange perioder var dette Uniteds beste opptreden denne sesongen, men de viste igjen den utrolige evnen til å skyte seg selv i foten. Hvis dette var det Ten Hag ventet på, så sitter vi alle og venter på mer av det samme.

Men matchvinnende scoringer som Mainoos gror ikke på trær. (...)

Måten han danset seg forbi to forsvarere var utsøkt, og avslutningen var ut av en annen verden. En stjerne er født. Bare ikke rot dette til, Kobbie.