BIRMINGHAM, ENGLAND - OCTOBER 01: Marc Skinner, Head Coach of Manchester United, looks on prior to the Barclays Women's Super League match between Aston Villa and Manchester United at Villa Park on October 01, 2023 in Birmingham, England. (Photo by Lewis Storey/Getty Images)

- Det handler om å lage våre egne øyeblikk

Publisert Sist oppdatert

Søndag er det klart for det første kvinnelige Manchester-derbyet på Old Trafford, og i den anledning har Marc Skinner hatt en pressekonferanse. Han snakket om presset før derbyet, Old Trafford og spillerne som opplever dette for første gang.

Angående presset på kampen denne helgen...

⁃ Jeg tror det er press på begge managerne denne helgen. Vi har et hjemmepublikum, men realiteten er at vi legger press på oss selv. Vi ønsker å vinne hver kamp. Les mer om hva han sa om presset på managerne HER.

Om å spille på Old Trafford...

⁃ Første gang vi spilte på Old Trafford føltes det litt fremmed, men nå føles det ikke slik.

⁃ Når vi kommer til Old Trafford handler det om å bruke historien til klubben vår, alle de enorme øyeblikkene som har skjedd på den banen, men det handler også om å lage våre egne øyeblikk.

Kampen starter 17.30 (skandinavisk tid), og oppgjøret sendes på V Sport 2 (Norge), TV3 Sport (Danmark) og TV10 (Sverige) – i tillegg til på Viaplay.

Powered by Labrador CMS