– Det er lidenskapen min!

Publisert

Med flere spillere ute fikk Willy Kambwala en gyllen sjanse til å vise seg frem fra start mot Liverpool, en sjanse 19-åringen åpenbart tok vare på.

Etter kampslutt var det en fornøyd, men samtidig småfrustrert midtstopper som pratet med MUTV.

– Jeg er veldig stolt over kampen, laget, av alle. Vi fikk ikke tre poeng, så det er fortsatt litt frustrerende og jeg er skuffet over det, siden vi vet at vi burde vunnet kampen. Vi hadde den under kontroll.

– Vi kjempet veldig bra sammen. Vi holder sammen, forsvarer oss bra i den bakre fireren sammen med keeperen, med alle, og vi vet at vi burde klare å holde på de tre poengene mot slutten. Men fortsatt, jeg er veldig stolt over kampen og hva jeg klarte.

Kambwala fremstår som en det er lett å bli glad i, der han ved flere anledninger viste frem noen sugende taklinger, fulgt opp med å hausse opp Old Tafford-publikummet.

Kambwala var ikke redd for å ta ekstra i, i duellene med Liverpool-spillerne.

– Det er jobben min, det er lidenskapen min! Jeg vet hva jeg må gjøre på banen. Jeg vet at jeg må gi alt fra første sekund, for å imponere og for å nyte det. Det er det jeg liker å gjøre, sier Kambwala.

Etter kampen var Erik ten Hag svært fornøyd med Kambwalas opptreden, og manageren var heller ikke i tvil om å gi unggutten sjansen mot Liverpool fremfor å for eksempel sette Casemiro ned på stopperplass.

– Jeg er veldig stolt og takknemlig. Takk, Gud. Takk til manageren. Takk til hele staben for muligheten de ga meg i dag.

Powered by Labrador CMS