Varane, Kambwala og Evans satt sammen til et bilde.

MER SKADETRØBBEL BEKREFTET:

– Når gamle soldater dør så må nye tre frem

Publisert Sist oppdatert

Willy Kambwala var kanskje den mest positive enkeltspilleren mot Liverpool, og ble belønnet med bestemannsprisen på united.nos spillerbørs.

18 år gamle Kobbie Mainoo gjorde seg heller ikke bort, da han blant annet scoret 2-1-målet - hans første på Old Trafford.

Og kanskje blir det enda mer Kambwala de neste ukene.

Lisandro Martinez, Victor Lindelöf og Luke Shaw skal jo være ute til mai, og etter søndagens kamp sa Erik ten Hag at han heller ikke ser for seg at Raphaël Varane eller Jonny Evans raskt er tilbake.

Dermed vil United mangle fem potensielle stoppere i de neste kampene mot Bournemouth borte, Coventry i FA-cupsemifinalen og deretter Sheffield United og Burnley i ligaen.

– Jeg tror ikke de vil returnere i løpet av kort tid, sa United-manageren på direkte spørsmål om Varane og Evans' tilgjengelighet på den offisielle pressekonferansen.

Men så:

– Når gamle soldater dør, så må nye tre frem. Willy har trent med oss lenge. Han startet også mot West Ham, og da gjorde han det også veldig bra.

– Utviklingen hans har vært utrolig, og jeg var aldri i tvil om å bruke ham. 

Erik ten Hag. Pressekonferanse etter Liverpool.

– Vi kunne jo dratt ned Casemiro som stopper og dyttet en annen midtbanespiller inn, men vi var overbeviste om at han kunne gjøre jobben. Han løste jobben også briljant, og det er enda et signal om Uniteds fremtid, at dette laget og denne troppen har så høyt potensial.

– Hvis vi bare får flere spillere tilgjengelig, spesielt bakerst der jeg nå tror vi har brukt 27 ulike backfirere denne sesongen, så tror jeg fremtiden vil være veldig bra, sa United-manageren.

United har nå seks dagers pause før det er bortekamp mot Bournemouth kommende lørdag 18.30.

Powered by Labrador CMS