Kobbie Mainoo på A-landslagstrening, 20. mars 2024. Landslag, England.

CARRAGHER I THE OVERLAP:

- Det er ingen tvil om at han skal være med!

Publisert Sist oppdatert

Gary Neville og Jamie Carragher hadde onsdag en tilstelning hvor de møtte fans i en spesialepisode rundt The Overlap

Der ble mannen som er på hele Englands lepper om dagen, Kobbie Mainoo, selvsagt et tema.

18-åringen som den siste uken har fått både debut for Englands A-landslag og sin første kamp fra start har blitt skrytt opp i skyene fra et samlet engelsk pressekorps i lang tid og det stopper heller ikke når Neville begynner prater om juvelens prestasjon mot Belgia til de fremmøtte.

- Når han går tilbake for å forsvare egen boks så posisjonerer han seg fantastisk.

- Måten han sanser fare og løper inn i egen boks og stanser pasninger som spilles ut i feltet igjen og ting som det er utmerket til å være så ung som han er.

- Men jeg må også trekke frem, fra kampen i går (tirsdag), så var det en gang hvor Doku kom seg forbi han, hvor han klarte å løpe opp Doku igjen og klarte å ta fra ham ballen.

Måten Mainoo presterte på mot Belgia tirsdag minte Neville på en tidligere United-spiller som hadde sin oppgave som defensiv midtbanespiller mens han selv spilte for klubben.

- Owen Hargreaves pleide å gjøre slik som det for United. Hargreaves var en spiller som var god til å takle på midten og en god ballvinner. Mainoo har mange av de samme ferdighetene.

Jamie Carragher var også positiv til prestasjonen til Mainoo mot Belgia, og mente han fikk se en ny side av den 18 år gamle sensasjonen som han nå mener må være med til Tyskland.

- Prestasjonen hans var sensasjonell, han var over alt på hele banen og opptrådte som en komplett midtbanespiller. 

- Det er veldig lett å bli revet med, men det finnes ikke alternativer på sentral midtbane. Han blir definitivt med.

Og med det mener Jamie Carragher at han nå ser det som en selvfølge at Kobbie Mainoo kommer til å være i den engelske troppen som reiser til Tyskland i juni.

Gary Neville stemmer i og trekker frem Mainoos tre første kamper for United denne sesongen som alle var tøffe bortekamper.

- Jeg er helt enig, han kommer til å være med. Så tenker jeg tilbake på de tre første kampene var på Anfield, St. James' Park og Goodison Park. Det er umulig å reise dit selv med 50 kamper og ikke kjenne på nervøsitet, men det virket som om han følte seg hjemme fra første stund.Powered by Labrador CMS