- Det er ikke akseptabel oppførsel, men han har beklaget

Marcus Rashford har vært i hardt vær den siste uken, etter at han kort tid etter tapet hjemme mot Manchester City forrige helg ble sett festende i Manchester by.

Publisert Sist oppdatert

På pressekonferansens andre del var det et av temaene som Ten Hag ble spurt om, og nederlenderen kom ikke overraskende med en pekefinger om at slik oppførsel ikke er akseptabel.

 - Jeg er klar over det og vi har snakket sammen om det. Det er ikke akseptabel oppførsel, noe jeg har fortalt ham. Han har beklaget seg og jeg har ikke mer å si om den saken enn det. Det er en intern sak.

Journalistene fortsatte videre med å forsøke å dra Ten Hag utpå krigsstien om at dette gjør at Rashford ikke vil være involvert i kampen mot Fulham siden det var uakseptabel oppførsel og det kommer en påstand om at han ikke gir alt for laget.

Dette med bakgrunn i hvordan andre spillere har blitt behandlet for utenomsportslige ting.

 - Din påstand er ikke riktig. Jeg ser hvilken innsats han legger i treningsarbeidet og han er fullt fokusert for å snu dette rundt. Det at han gjør en feil betyr ikke at han ikke passer inn hos oss. Han er veldig motivert for å få til dette her.

Videre blir det også snakket om at angrepsspilleren har spilt med en dypere utgangsposisjon enn hva som var tilfelle i store deler av den foregående sesongen.

- Vi har rotert mer på laget og ikke hatt kontinuitet. Det har ikke vært vår intensjon at han skal være dypere. Vi må være så nære motstanderens mål som mulig med de kvalitetene han besitter. Så for oss er det viktig og han kommer til å bidra til vår suksess.

Powered by Labrador CMS