Mason Mount med ballen omringet av Crystal Palace-spillere.

– Det er frustrerende å måtte godta dette

Publisert Sist oppdatert

Etter en 1-0-seier borte mot Burnley og 3-0-seier hjemme mot Crystal Palace i ligacupen, var det eneste målet med Premier League-kampen mot Palace å få United-toget til å rulle med enda bedre fart.

Slik gikk det ikke.

United havnet under 1-0 etter et tidlig frispark imot, og klarte aldri å snu det.

Dermed står Erik ten Hags lag med bare ni poeng på sju kamper. På en dag da City også tapte, og Tottenham og Liverpool møtes, så var det en stor misbrukt mulighet.

– Dette var frustrerende. Vi vil jo vinne disse kampene, sa Mason Mount etter kampen.

– Det blir imidlertid vanskelig når vi kommer under 0-1. Vi forsøkte, vi forsøkte å skape noe. Vi hadde noen sjanser, men ikke nok. Nå må vi se på hva vi kan forbedre, da vi jo ønsker å vinne kamper og være med å kjempe helt til slutt i alle turneringer.

– Palace skal ha for at de forsvarte seg bra, de hadde mange folk bak ballen etter at de tok ledelsen, men det ble vanskelig da vi måtte jage i kampen. Det er ting vi må se på i spillet vårt, og det er et frustrerende resultat å måtte godta, sier Mount til MUTV.

Han hadde selv en stor sjanse 20 minutter før slutt, da han fikk en fri heading foran mål etter et flott innlegg fra Diogo Dalot.

– Innlegget var godt. Jeg skulle bare stusse ballen videre, men så traff den skulderen. Det er også vanskelig å godta. Scorer jeg der så er vi tilbake i kampen og kan jage seiersmålet, så det er små marginer. Sånn er det det for oss nå.

Mason Mount fortviler etter å ha misbrukt sin store sjanse mot Crystal Palace.

Det positive, for Mount personlig, er imidlertid at etter en måned på sidelinjen er han nå tilbake fra skade.

– Ja, det ble en tøff start med den skaden. Det var også frustrerende, men jeg brukte tiden til å jobbe med ting jeg kunne forbedre. Det føltes også bra da jeg var tilbake tirsdag, og det føltes bra igjen nå, personlig.

– Men vi vil jo ikke tape, spesielt ikke hjemme. Vi vil vinne foran våre egne fans, men det er områder vi må forbedre oss på, som vi rett og slett ikke fikk det til å klikke i dag, sier Mount.

Powered by Labrador CMS