FORNØYD TEN HAG:

– Det er den utgaven av Antony jeg ønsker å se

Publisert

Sterkt kritiserte Antony har hatt en aldri så liten opptur i Manchester United-trøya den siste tiden.

I FA-cup-kvartfinalen mot Liverpool ble brasilianeren direkte avgjørende da han med en lekker vending og presis markkryper scoret 2-2 og sikret ekstraomganger med få minutter igjen å spille.

I 3-4-tapet mot Chelsea på Stamford Bridge torsdag vartet han først opp med en flott tversoverpasning i oppbygningen til 2-2-scoringen, før han selv var nest sist på ballen med et praktfull pasning til Alejandro Garnachos 3-2-mål.

På united.no-redaksjonens børs ble han belønnet med karakteren 7, mens han blant leserne spilte seg til 6,35.

Også Erik ten Hag lot seg imponere av den dribleglade kantspilleren. 

– Jeg vet at han er kapabel til å levere på den måten. Jeg så det så mange ganger da vi var sammen i Ajax, men vi har ikke sett nok av det i United, innleder Ten Hag til MUTV.

Antony scoret tre mål på sine tre første seriekamper høsten 2022. Siden har det blitt én nettkjenning i ligaen, borte mot Nottingham Forest i april 2023.

– Vi så glimt helt i starten, men siden det har bare vært enkelttilfeller, som for eksempel mot Barcelona i fjor da han ble matchvinner. Han er kapabel til å spille veldig bra, og på torsdag viste han den utgaven av seg selv som jeg vil se, fortsatte Ten Hag.

I kjølvannet av torsdagens sviende nederlag i London diskuterte «Uno»-gjengen om Antony bør starte storkampen mot erkerival Liverpool søndag. Hør episoden her:



Powered by Labrador CMS