Managerdebatt i «Uno»: – Tror han er inne i sine siste uker

United ledet 3-2 på Stamford Bridge da det var spilt 99 minutter og 17 sekunder. Likevel forlot Ten Hag London uten poeng.

Nå er spørsmålet hvor lenge manageren får bli på Old Trafford. I «Uno» tas det en lang debatt om hva som bør skje med Ten Hag. 

– Jeg tror Ineos har bestemt seg. Alle piler peker i retning av at de er på managerjakt, sier Eivind.

– Ja, jeg tror han er inne i sine siste uker, sier Jon Martin, fortsetter:

–  Jeg tror rett og slett de har for mye å tape på å ikke hente inn sin egen mann. Hadde det vært progresjon under Ten Hag, så hadde det vært annerledes. Men det har det ikke vært. 

Fredrik mener imidlertid Ten Hag fortjener å fullføre sitt siste år i kontrakten for å overbevise fansen og ledelsen om at han kan oppnå suksess med bedre forutsetninger.

– Det er vanskeligere og vanskeligere å forsvare Ten Hag, men jeg står for at jeg fortsatt ønsker å se Ten Hag i et velfungerende Manchester United med hjelp til å videreutvikle det han leverte i sesong én. Det ønsker jeg at han skal få muligheten til å produsere igjen i sesong tre. 

«Uno»-panelet drister seg også til å ranke de ulike managerkandidatene som Julian Nagelsmann, Ruben Amorim, Roberto De Zerbi, Gareth Southgate og Graham Potter.

I episoden snakker trioen naturligvis også om de 111 minuttene med kaos mot Chelsea, og svarer så godt de kan på spørsmål fra bekymrede lyttere.

Bør Antony starte mot Liverpool, hva skjer med alle skadene, hva står FFFTT for, og hvem er hvem i Olsenbanden?

Powered by Labrador CMS