PRESSEKONFERANSE DEL TO:

– Det ble tatt ut av kontekst, så han vil definitivt fullføre kontrakten sin her

Publisert Sist oppdatert

Mange hevet øyenbrynene sine da Bruno Fernandes for kort tid tilbake ble sitert på at var en viss mulighet for at han, etter EM i sommer, kanskje måtte vurdere om fremtiden hans lå et annet sted enn på Old Trafford.

På del to av torsdagens pressekonferanse før bortekampen mot Crystal Palace fikk Erik ten Hag flere spørsmål om portugiserens rolle i klubben, men også om intervjuet han hadde gjort med DAZN.

– Jeg ønsker definitivt at han blir værende her. Uttalelsene er tatt ut av kontekst, så dette er ikke noe vi har snakket om i det hele tatt. Han er veldig glad for å være her, og han kommer definitivt til å være her ut kontraktstiden, sa Ten Hag.

Nederlenderen fikk også spørsmål om betydningen av å ha en kontinuitetsbærer av kaliberet kaptein Fernandes representerer.

– Det er veldig viktig. Det å ta ansvar og gi alt er en av de viktigste ressursene en spiller kan inneha i dagens fotball. Man må alltid levere. Bruno er alltid tilgjengelig, går aldri glipp av en kamp og presterer hele tiden.

– Har du spillere som ikke har den samme holdningen, eksempelvis når det er 50/50 om de kan spille eller ikke?

– Det er alltid subjektive kriterier knyttet til det. Det jeg vet er at Bruno er en fighter. Ankelen hans var veldig hoven i FA-cupsemifinalen i fjor, og han klarte nesten ikke å løpe. Likevel fortsatte han å spille, sa Ten Hag.

Tidligere på pressekonferansen meddelte United-sjefen at Fernandes er «tvilsom» til oppgjøret på Selhurst Park, men at det er en stor sjanse for at han rekker kampen.

Powered by Labrador CMS