Derfor brukte ikke Ten Hag Garnacho

Det har blitt magert med spilletid for Alejandro Garnacho de siste ukene. Nå forklarer Ten Hag hvorfor argentineren ikke ble brukt i bortekampen mot Burnley. 

Publisert Sist oppdatert

Garnacho har bare spilt elleve minutter for United i Premier League, siden bortekampen mot Tottenham 19. august. Mot Burnley måtte unggutten igjen nøye seg med å være ubenyttet reserve. 

Det forklarer Ten Hag på denne måten. 

– Han kom inn mot Bayern München og jeg synes laget spilte bra i kveld. Jeg ville ikke endre på det fordi denne kampen krevde at vi måtte beholde organiseringen i laget. Det er grunnen til at jeg ikke ville bytte. 

GARNACHO: Scoret mot Arsenal, men scoringen ble senere annullert for en hårfin offside: Foto:
GARNACHO: Scoret mot Arsenal, men scoringen ble senere annullert for en hårfin offside: Foto:

I 1-0-seieren mot Burnley gjorde Ten Hag ingen bytter på de offensive spillerne. Det var bare Reguilon og Evans som ble byttet ut mot henholdsvis Raphaël Varane og Sofyan Amrabat. 

– Jeg så at spillerne hadde bra energi og at kondisjonsnivået var bra. Samtidig var det bare 1-0. Jeg ville ikke endre på det fordi jeg vet at Burnley kunne score om de fikk en mulighet. Spesielt når vi har hatt så mye motgang i det siste, sa Ten Hag på pressekonferansen før han la til: 

– Jeg vil ikke si om det var den rette eller feile avgjørelsen, men igjen vi har vært i en tid der marginene har gått i mot oss. Jeg ville unngå at det skjedde i kveld og jeg ville beholde laget som gjorde en god jobb. 

Garnacho sin neste mulighet for å få minutter i United-trøya er allerede på tirsdag, da United tar i mot Crystal Palace i Ligacupens tredje runde. 

Powered by Labrador CMS