Rene Meulensteen kritisk til merittert duo:

- De takler ikke intensiteten og tempoet

Publisert Sist oppdatert

Manchester United og manager Erik ten Hag fikk et pusterom etter at de på overtid snudde kampen fra 0-1 til 2-1 hjemme mot Brentford lørdag etter to scoringer fra Scott McTominay. 

Med den svake sesonginnledningen i mente kommer også de kritiske røstene. 

Denne gang er det tidligere Ferguson-assistent og gjest i UNO-poden, Rene Meulensteen som har uttalt seg til nederlandske ESPN.

Nederlenderen er kritisk til flere ting, blant annet to tidligere Champions League vinnere som han mener nå ikke holder det nivået som kreves for å prestere på topp i Premier League.

- Han (Raphaël Varane) takler ikke tempoet. Premier League er en dynamisk liga. Alt går i 100 miles i timen. 

- Det samme gjelder for midtbanen hvor det er et stort problem. De har ikke energien som kreves og det smitter over på forsvaret.

- Ten Hag er en manager som ønsker å spille fotball med høy intensitet, som han gjorde i Ajax, men spillerne har ikke mentaliteten til å kunne presse konstant. Ta Casemiro som et eksempel. Han er ikke i form til det. 

FÅR KRITIKK: Raphaël Varane og Casemiro får kritikk fra Rene Meulensteen for måten de har fremstått på for United så langt denne sesongen.
FÅR KRITIKK: Raphaël Varane og Casemiro får kritikk fra Rene Meulensteen for måten de har fremstått på for United så langt denne sesongen.

Videre sier Meulensteen at Ten Hag heller ikke kan klage på det at han ikke har blitt støttet på overgangsmarkedet. 

- Han har fått inn flere av de spillerne han har ønsket og indikert at han er fornøyd med troppen, men det er ikke spillerne som Ten Hag ønsket som sliter mest, det er spillere hentet inn av Glazer-familien. Til syvende og sist er det Ten Hag som står med ansvaret for hva spillerne leverer på banen.

- Ten Hag har en spesifikk måte han ønsker å spille fotball på, og han finner alltid en måte å få det til på.

Powered by Labrador CMS