Dalot om Mourinho-påstand: – Jeg prøver å leve opp til det

Publisert Sist oppdatert

Diogo Dalot har blitt en sentral brikke i Erik ten Hags United-lag, og portugiseren er inne i det som går mot hans beste sesong i Manchester United-trøya.

I et større intervju med Goal åpner backen opp om tingenes tilstand, men han får også spørsmål om der det hele startet.

Sommeren 2018 ble han nemlig hentet til United av landsmannen José Mourinho, som da gikk så langt i å påstå at Dalot var Europas beste back i sin aldersgruppe.

De lovordene glemmer ikke 24-åringen.

– At det kom fra Mourinho, en legende i sporten, gjør det enda mer spesielt, sier Dalot. 

– Forholdet vi hadde var bra for min del, å ha en manager som støttet meg som han gjorde. De ordene ga meg mer ansvar og jeg prøver å leve opp til det i karrieren min, fortsetter han.

FIKK GODE SKUSSMÅL: Jose Mourinho var sikker i sin sak da Diogo Dalot kom til Manchester United 19 år gammel.

Dalot innrømmer at han nå trolig er i sitt livs form, men det betyr ikke at han er 100 prosent fornøyd.

– For meg personlig er det nok min beste periode, men det oppfyller ikke det punktet på målene mine, fordi kollektivt ønsker jeg å være god og jeg ønsker at laget skal ha suksess.

– Når vi kombinerer det, vil jeg bli enda mer fornøyd.

Noe som forhåpentligvis kan bidra til at Dalot oppfyller drømmene sine i United, er inntredenen til Sir Jim Ratcliffe og INEOS.

– Det har gitt en annerledes energi, som alltid er bra når ting ikke går bra. Du kan se rundt at alle var positive til det, sier Dalot.

– De presenterte seg for oss med mye god energi og positive vibber for fremtiden, så vi er veldig glade for å ha dem om bord. Så langt er vi veldig fornøyde, sier portugiseren.

Les hele intervjuet i Goal her.

Powered by Labrador CMS