NOTISER:

Collyer med ny kontrakt

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Torsdag 11. juli

Collyer med kontrakt til 2027

20 år gamle Toby Collyer har skrevet under på en ny kontrakt med Manchester United til sommeren 2027 med opsjon på ytterligere ett år. 20-åringen kom til United fra Brighton i 2022 og har vært et fast inventar på både U18- og U21-laget. 
 Sist sesong var Collyer i Uniteds førstelagstropp i syv Premier League-kamper, derav de fire siste i sesongen. 

Onsdag 10. juli

Kamptidspunkt bekreftet for Liverpool-kampen

Da TV-kampene ble bekreftet for august og september, så ble det klart at Uniteds hjemmekamp mot Liverpool skal spilles søndag 1. september. 

Selve kamptidspunktet var da ikke klart, men nå har United bekreftet at kampen spilles klokka 17.00 (skandinavisk tid).

Nå er ikke John O'Shea irsk landslagssjef mer

Ex-red John O'Shea har ledet det irske landslaget på midlertidig basis siden februar, men nå har det irske fotballforbundet bekreftet at Heimir Hallgrímsson (som tidligere har vært landslagssjef for Island og Jamaica) er den nye irske landslagssjefen. 

O'Shea fikk seg fire kamper som landslagstrener, alle kampene mot EM-motstand. Det ble uavgjort mot Belgia, tap mot Sveits og Portugal, mens O'Shea & co vant mot Ungarn.

Ethan Williams fikk proffkontrakt 

Manchester United-talentet Ethan Williams har skrevet under på sin første proffkontrakt med klubben. Det melder 18-åringen selv på sin Instagram-konto

- Et stolt øyeblikk for meg og familien min, skriver unggutten. 

Kantspilleren var en av bidragsyterne da Uniteds U18-lag vant U18-ligaen forrige sesong. 

Jack Kingdon, Thomas Myles, Jacob Devaney og Ashton Missin har også bekreftet denne uka at de har signert proffkontrakt.

McNeill klar for Sheffield Wednesday

Charlie McNeill forlot Manchester United da kontrakten utløp denne sommeren. Nå har han signert for Sheffield Wednesday. 

Championship-klubben bekrefter overgangen på sine nettsider onsdag formiddag. McNeill er klubbens åttende signering denne sommeren. 

McNeill var en viktig bidragsyter da United vant FA Youth Cup i 2021/22-sesongen og fikk United-debuten av Erik ten Hag den påfølgende sesongen. Nå skal han forsøke å skyte Sheffield Wednesday til suksess, og vi ønsker ham lykke til! 

Tirsdag 9. juli

Spania klare for EM-finale

Spania er klare for EM-finale etter å ha slått Frankrike 2-1 i den første semifinalen. 

Frankrike tok ledelsen ved Randal Kolo Muani, før Lamine Yamal ble tidenes yngste målscorer i et EM-sluttspill. 16-åringen utlignet med et drømmetreff fra distanse. Bare minutter senere fullbyrdet Dani Olmo snuoperasjonen da han banket inn 2-1 til spanjolene. 

Det ble også sluttresultatet. 

Det er bare to United-spillere fortsatt med i EM, og begge spiller for England. Onsdag skal Luke Shaw og Kobbie Mainoo i aksjon i sin semifinale mot Nederland. Engelskmennene jakter sin andre strake EM-finale.

Nå vet de også hvem sin eventuelle finalemotstander blir. 

Lokalavisa: – Stortalent med ny kontrakt

16 år gamle Bendito Mantato blir sett på som et av de største talentene i Manchester United og nå har unggutten skrevet under på en ny kontrakt med Manchester United, som blant annet innebærer en proffkontrakt når han fyller 17 i januar, melder Manchester Evening News

Bendito Mantato.

Lokalavisen skriver at en rekke Premier League-klubber jaktet Mantato, og United ville fått et betydelig beløp i kompensasjon om Mantato hadde byttet klubb, men nå melder MEN at venstrekanten, som kan spille bådeback og ving, har skrevet under på den nye kontrakten med United.

Mantato scoret fem mål på ti kamper for U18-laget sist sesong, der hele åtte av kampene kom fra start.

Mandag 8. juli

Lokalavisa: – Kingdon signerte proffkontrakt

Midtstoppertalentet Jack Kingdon har signert sin første proffkontrakt med United, skriver Manchester Evening News.

Den Bolton-fødte 18-åringen (som spiller for det skotske U19-landslaget) var en viktig brikke på U18-laget som imponerte slik i 2023/24-sesongen, og han spilte også noen kamper for U21-landslaget. Han trente også – som en del andre unggutter – med A-laget i løpet av sesongen, og under stopperkrisen i vår ble det spekulert i at han kunne være med i førstelagstroppen mot Bournemouth.

Kingdon kom til klubben fra Morecambe i november 2020, rundt spillerens 15-årsdag.

Powered by Labrador CMS