Bruno med brev til fansen: – Dette er min ultimate drøm

Publisert Sist oppdatert

– Jeg vil si noen ord fra hjertet før denne FA-cupfinalen. Jeg vet at dette ikke har vært en enkel sesong for dere. Vi har ikke levd opp til standardene dere fortjener. Vi har ikke alltid matchet den støtten dere har vist oss. Som kapteinen, føler jeg på det mer enn noen, og det er ikke et ansvar jeg tar for gitt.

Dagen før FA-cupfinalen har det blitt publisert et større innlegg fra Bruno Fernandes i The Players Tribune, hvor portugiseren blant annet legger ord på sine følelser for klubben.

– Denne klubben er mer enn bare noe jeg kan legge inn i et fint sitat på sosiale medier. Den er noe jeg dypt bryr meg om.

Fernandes beskriver også noen av hans stolteste øyeblikk, fra han fikk vite at United ønsket ham mens han gjemte seg i skapet på soverommet, til debuten på Old Trafford, og til da han fikk rollen som kaptein i fjor sommer og ansvaret det innebærer.

– Som kaptein har jeg enkelt og greit prøvd å være Bruno. Ikke en annen legende, ikke en annen personlighet. Den samme Bruno på og av banen. Og for meg er ærlighet alt. Dere fans fortjener ærlighet, med måten dere har støttet oss på.

– Etter denne vanskelige sesongen, er det mitt ansvar å gi mer. Det starter med meg. Og det starter i morgen. Vi må gi alt i den siste kampen mot City, og vi må bevege oss fremover.

Inn mot årets sommervindu har Fernandes så smått blitt koblet vekk fra United, men 29-åringen har ingen planer om å dra nå.

– Jeg elsker å gå ut på Old Trafford mer enn noe annet i verden. Jeg vil ikke dra. Dette har alltid vært min ultimate drøm.

– Jeg vil bare at forventningene mine skal passe med forventningene til klubben. Hvis du går til hvilken som helst fan, så vil de si det samme. Vi ønsker å konkurrere om ligaen. Vi ønsker å spille Champions League-fotball. Vi ønsker å være i cupfinaler. Det er standarden. Det er det jeg ønsker. Det er det dere alle fortjener.

– Jeg vil bare fortsette å kjempe. Jeg vil være her. Familien min vil være her. Hvis du tviler et sekund på det, se bare min Spotify Wrapped, og det vil bevise det for deg.

Les hele brevet her.

Powered by Labrador CMS