Sir Dave Brailsford og Sir Jim Ratcliffe hilser på Rasmus Højlund, 3. januar 2024.

THE TELEGRAPH:

– Brailsford har hatt individuelle møter med alle førstelagsspillerne

Publisert

Sir Jim Ratcliffe, Sir Dave Brailsford og resten av INEOS-maskineriet har satt av gårde i et forrykende tempo i arbeidet med å danne det nye sportslige hierarkiet i Manchester United.

Omar Berrada ble tidlig kapret som klubbens nye toppsjef. Jason Wilcox er ventet å ta over som ny teknisk direktør, mens også Dan Ashworths tjenester er sterkt ønsket i rollen som ny sportsdirektør i klubben.

Tirsdag skriver The Telegraph i en såkalt ekslusiv sak at Brailsford har hatt individuelle møter med klubbens førstelagsspillere, der INEOS sine planer for det sportslige arbeidet skal ha blitt presentert.

Spillerne skal ifølge avisen ha latt seg imponere av møtet av det som ble formidlet under møtet med Brailsford. De skal blant annet ha fått muligheten til å lufte egne tanker og ideer, i tillegg til å komme med spørsmål.

The Telegraph skriver imidlertid at spillerne angivelig ikke ble spurt om deres syn på Erik ten Hags trenerfilosofi. Brailsford skal ikke ønske å undergrave nederlenderens posisjon i de avgjørende månedene av sesongen.

INEOS sitt sportslige overhode skal heller ikke ha gitt indikasjoner på hva de tenker om Ten Hags fremtid på Old Trafford, verken den eller den andre veien.Powered by Labrador CMS