- Bekymringer om at han ikke passer Uniteds nye struktur

Publisert Sist oppdatert

Tidligere mandag meldte flere medier at Thomas Tuchel ikke vil bli Uniteds nye manager. Tyskeren har vært koblet til United siden det ble kjent at posisjonen til Erik ten Hag var utrygg.

ESPNs kilder hevder at den kommende sportsdirektøren, Dan Ashworth, ønsker en "ja"-manager til klubben, i stedet for noen som utfordrer rekrutteringsavdelingen om sammensetningen av troppen.

Fabrizio Romano meldte at tyskeren ønsket en pause på nåværende tidspunkt og bestemte seg for å ikke fortsette samtalene med United. ESPN hevder imidlertid at beslutningen om å avslutte samtalene var gjensidig. Det skal være snakk om bekymringer for at han ikke passer inn i Uniteds nye struktur.

Overgangsvinduet har åpnet og forberedelsene til den nye sesongen er i gang. Allerede om en drøy måned spiller United sin første kamp under pre-season. Etter en sesong preget av en lang skadeliste, er det ingen hemmelighet at klubben ønsker å hente inn forsterkninger. En klubb uten avklaring rundt managerrollen er imidlertid ikke det beste salgstrikset for å friste nye spillere til klubben. Kilder har fortalt ESPN at arbeidet med innkommende og utgående spillere utføres av teknisk direktør Jason Wilcox, direktør for fotballforhandlinger Matt Hargreaves og sjefsspeider Steve Brown.

ESPN melder at klubbkilder insisterer på at det ikke er satt noen tidsramme for prosessen rundt managerrollen, og at Ten Hag fortsatt er usikker på om han får beholde jobben eller ikke. Spillerne er like usikre, og flere av deres representanter skal ha kontaktet klubben for å forhøre seg om statusen for Ten Hags posisjon og fremgangen på overgangsmarkedet.

Etter turbulensen mellom Jadon Sancho og Uniteds manager denne sesongen, forventer flere at Sanchos framtid i klubben avhenger av hvem som er trener. Imidlertid ryktes det nå at Sancho er på vei ut av klubben uansett om nederlenderen fortsetter i rollen eller ikke. Kilder har fortalt ESPN at United håper å øke sitt sommerbudsjett ved å inngå permanente overganger for Sancho og Mason Greenwood. Det skal ha vært betydelig interesse for lån av begge spillerne, men United ønsker seg permanente avtaler.

Powered by Labrador CMS