– Beklager, FPL-managere!

Publisert Sist oppdatert

Lørdag kveld får Bruno Fernandes nye muligheter til å notere seg for målpoeng når Newcastle venter i en knalltøff bortekamp på St James' Park.

United-kapteinen har vist lovende form etter landslagspausen, med en assist mot Everton, før det ble både en assist og en vakker scoring mot Galatasaray.

Fernandes kunne også ha scoret mot Everton, men da United ble tildelt straffe ga den vanligvis treffsikre portugiseren ballen videre til Marcus Rashford.

GA STRAFFEN TIL LAGKAMERATEN: Marcus Rashford takket Fernandes for tilliten med å sette inn 2-0 mot Everton.
GA STRAFFEN TIL LAGKAMERATEN: Marcus Rashford takket Fernandes for tilliten med å sette inn 2-0 mot Everton.

Det likte hans bror, Ricardo, svært dårlig. Han hadde nemlig nettopp satt lillebroren sin inn på laget i det svært populære spillet Fantasy Premier League.

– Han tekstet meg og sa «takk for at du ga straffen til Rashy. Jeg satte deg inn på laget denne uka», forteller Bruno i et intervju med ICS.

– Jeg svarte ham med å si at han burde ha meg i laget sitt hver uke og at det var hans problem! Men jeg sa til ham, og jeg kan si det til alle Fantasy Premier League-managere, at jeg beklager til dem.

Bruno kommer imidlertid med en beroligende melding til alle som har han på laget sitt (inkludert undertegnede).

– Jeg kommer fortsatt til å score noen mål for dem i fremtiden.

KOMMER MED LOVNAD: Bruno Fernandes lover flere mål fremover.
KOMMER MED LOVNAD: Bruno Fernandes lover flere mål fremover.

Forhåpentligvis kan det komme mer fra Fernandes lørdag kveld.

– Det er enda et tøft sted å reise. Det er en god atmosfære der, et lag som spiller veldig bra og attraktiv fotball og også er sterke, raske og fysiske.

– For oss handler det om å forstå hva vi kan gjøre for å såre dem og være fokuserte i 90 minutter for å vinne duellene våre og vinne kampen.

Powered by Labrador CMS