Bayindir om den interne konkurransen: - Vi er bestevenner

Publisert Sist oppdatert

Med Andre Onana ute på grunn av Afrikamesterskapet, kan Altay Bayindir endelig få sjansen til å gjøre sin debut for Manchester United senere denne måneden. Den 25 år gamle keeperen har ennå ikke spilt en førstelagskamp for United siden han signerte fra Fenerbahce på overgangsvinduets siste dag, 1. september. 

Onana har vært fast keeper etter å ha tatt over plassen til David de Gea etter sin overgang til klubben i sommer. Onana har allerede spilt 30 kamper i United-drakt, men nå som kameruneren har reist for å representere nasjonen sin i Afrikamesterskapet, kan Bayindir få sjansen i mål. Tyrkeren har måttet vente tålmodig på sin store sjanse, ettersom at Onana utsatte avgangen til Afrika for å rekke kampene mot Wigan og Spurs. 

United møter Newport County neste søndag i FA-cupen. Dette blir sesongens første kamp uten Onana, men hvem som erstatter han er fortsatt uklart. Tom Heaton er nemlig også ivrig etter å spille flere kamper.

Til tross for en intern kamp mellom Uniteds målvakter, rapporterer Altay Bainidir kun om god stemning blant trioen.

- Alle keeperne er veldig hyggelige. Vi er alltid positive. Selvfølgelig kjemper vi på banen for å spille, fordi alle vil spille med laget på stadion. 

GOD STEMNING: Til tross for at de kjemper om samme posisjon, er det bare god stemning mellom Andre Onana og Altay Bayindir.

- Det spiller ingen rolle hvem som spiller, for vi vil selvfølgelig heie på hverandre uansett.

- Vi har veldig god kommunikasjon, fordi vi vet at dette er veldig viktig for oss. Vi kjemper for å være best på trening og når vi går ut er vi bestevenner. 

Noe av det mest nervepirrende en keeper kan stå overfor, er en straffesparkkonkurranse. Da er man den eneste personen som kan prøve å stoppe motstanderen fra å score. Men det var nettopp dette som gjorde at Bayindir fikk øynene opp for keeper-rollen.

- Alt er i målvaktens hender. Hvis han gjør redningen, vil alle være glade, tenkte en ung Bayindir.

- Jeg tenkte at det må være en veldig god følelse å redde et straffespark: Jeg vil være en målvakt.

Powered by Labrador CMS