Avviser at United kan hente ny spiss

Ingen Martial-erstatter, Bayindir-debut, INEOS og Klopp var de store samtaleemnene på fredagens pressekonferanse.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere denne uka kom nyheten om at Anthony Martial har vært gjennom en lyskeoperasjon, og at franskmannen derfor er ute i ti uker.

På fredagens pressekonferanse avviser imidlertid Erik ten Hag at United vil få til å hente inn en erstatter i januarvinduet.

– Jeg sjekket det ut, men det er ikke rom for det. Det er ikke noe rom hos FFP for å gjøre noe med denne mangelen på bredde i spissposisjonen, sier Ten Hag.

Dermed må United klare seg med Rasmus Højlund som lagets eneste rene spiss, i tillegg til at blant andre Rashford kan settes inn, selv om han er langt farligere med venstre som sin utgangsposisjon.

– Vi har selvfølgelig Rashford som kan spille spiss. Vi har noen andre alternativer, men det er åpenbart at vi har et hull med Anthony som er ute i noen måneder, sier Ten Hag.

UTE: Anthony Martial er langtidsskadet, men United har ikke mulighet til hente en erstatter.

På keeperplass er André Onana utilgjengelig mot Newport på grunn av Afrikamesterskapet. 

Ten Hag bekrefter at Altay Bayindir vil vokte buret i søndagens FA-cupkamp.

– Bayindir vil stå i målet. Han har ventet på sjansen sin, men han er erfaren, har spilt i en stor klubb i Tyrkia under stort press, og vet hvordan han skal takle det. Det er vi overbevist om.

– Så vi ser frem til søndag. Altay har ventet på dette øyeblikket, og nå har tiden hans kommet.

FÅR DEBUTEN: Altay Bayindir starter i buret mot Newport.

På pressekonferansen fikk Ten Hag også nye spørsmål om INEOS, som United-manageren er sikker på at vil bidra til å løfte standardene i klubben.

Den siste ansettelsen i rekka er som kjent Omar Berrada, som blir ny toppsjef.

– Det skaper en glød i hele klubben. Alle får med seg at denne klubben går inn i en periode med endringer og det er fordi vi ønsker å oppnå høye mål. Standardene må endre seg, noe vi startet med for ett og et halvt år siden.

– Jeg er sikker på at INEOS og jeg er veldig på bølgelengde på dette, vi forstår at vi må endre ting, og vi startet den prosessen forrige sesong med garderoben, men også mange avganger. Jeg er veldig glad for at standardene blir hevet, for å samarbeide mer og INEOS kan ha en stor innflytelse på det, sier Ten Hag.

United-manageren fikk også spørsmål Klopp som gir seg i Liverpool etter sesongen.

Les hva han hadde å si om den kommende avgangen her!

Powered by Labrador CMS