Avslutter sesongen med storkamp på Old Trafford

Publisert

Manchester Uniteds siste kamp i Women's Super League (WSL)-sesongen 2023/2024 mot Chelsea vil bli spilt på Old Trafford den 18. mai 2024, det bekreftes av United på de offisielle hjemmesidene.

Stadionbyttet gjør det mulig for et enda større publikum å se United ta opp kampen mot dagens serieleder Chelsea i det som forventes å bli en sesongfinale med mye på spill med noen av verdens beste spillere, heter det i pressemeldingen fra klubben.

Omleggingen betyr at WSL-kampen mot Everton, som opprinnelig var oppsatt på Old Trafford 31. mars 2024, nå vil returnere til Leigh Sports Village (LSV) på grunn sammenstøt med finalen i WSL Conti Cup (kvinnenes ligacup), en turnering United nå er godt posisjonert til å være med i de senere stadiene i. 

Sesongavslutningen vil bli den sjette kampen kvinnelaget spiller på Old Trafford etter lagets oppstart i 2018 og tiden vil vise om kampen mot Chelsea slår klubbrekorden på 43 615 tilskuere, som ble satt i kampen mot Manchester Citys kvinnelag tilbake i november.

Powered by Labrador CMS