Montasje: Erik ten hag hilser på Sir Jim Ratcliffe etter FA-cupfinaleseieren mot Manchester City, og Erik ten Hag som løfter troféet. 25. mai 2024.

MANCHESTER EVENING NEWS:

– Avgjørelsen er ikke nært forestående

Publisert

Vi venter fortsatt på en avgjørelse om Erik ten Hags fremtid. 

Før FA-cupfinalen meldte Jacob Steinberg at Ten Hag var ferdig uansett, mens andre skrev at det ikke ville bli bestemt før evalueringen som ville finne sted denne uka, og det har også kommet frem at United vurderer å beholde nederlenderen

Tirsdag ettermiddag skriver Samuel Luckhurst i lokalavisa at United ikke forventer en nært forestående konklusjon på evalueringsprosessen.

Uno-episode om managersituasjonen:

United har vært i kontakt med andre navn i det siste – Mauricio Pochettino, Thomas Tuchel, Kieran McKenna (som nå ser ut til å bli værende i Ipswich) og Thomas Frank har blitt hyppigst nevnt de siste dagene – men United har også sagt ifra til kandidatene om at United vurderer å beholde Ten Hag. 

Daily Mail skrev mandag kveld at det ikke er noen garanti for at sesongevalueringen fullføres denne uka, og at muligheten for at Ten Hag blir værende økte litt med finaleseieren. De skriver også (som lokalavisa) at INEOS ikke har konkludert med at Ten Hag skal fjernes, og at de er klar over at Ten Hag i stor grad har fansens støtte.

Kapteinen og sjefen med troféet.
Powered by Labrador CMS