- At noen stiller spørsmål ved lojaliteten min er frustrerende

Luke Shaw har en beskjed til alle som stusser over at han er tatt ut i Englands bruttotropp til EM. 

Publisert Sist oppdatert

- Dette har definitivt vært en veldig frustrerende sesong for meg. Jeg har hatt tilbakeslag etter tilbakeslag og har jobbet så hardt for å komme i form igjen, men ting har bare ikke gått min vei. 

Det skriver Luke Shaw i et innlegg på Instagram, der han føler han må forsvare seg selv. 

Venstrebacken har, som han selv påpeker, slitt voldsomt med skader denne sesongen. Bare 15 kamper i alle turneringer har det blitt for engelskmannen, som likevel har blitt tatt ut i Gareth Southgates bruttotropp til sommerens EM. 

Det har fått folk til å stille spørsmål. 

- Det er ingenting jeg heller vil enn å spille og vinne med Manchester United. Jeg reagerer ikke vanligvis på ting jeg ser i sosiale medier, men det er mange som stiller spørsmål ved lojaliteten min og spør om hvordan jeg kan være frisk for England og ikke for United. Realiteten er at jeg ikke er 100 % frisk for noen av dem akkurat nå, men at jeg gjør alt jeg kan og jobber konstant for å være det. 

- Jeg har vært i denne klubben i ti år, gjennom opp- og nedturer, og at noen stiller spørsmål ved lojaliteten min er frustrerende, skriver Shaw

Shaw var ute på banen og feiret lørdagens FA-cuptriumf sammen med lagkameratene, men innrømmer at det var tøft å følge kampen fra tribunen. 

- Men jeg er glad for at guttene løftet trofeet i helgen og at vi avsluttet sesongen på en positiv måte. 

Nå gjenstår det å se om Shaw blir klar til sommerens EM, der mange har høye forventninger til England. Først venter to treningskamper mot Bosnia & Hercegovina og Island. England-troppen, som akkurat nå er på 33 mann, skal kuttes til 26 til EM. 

Shaw, Kobbie Mainoo og Harry Maguire er de tre United-spillerne som er tatt ut i Englands bruttotropp. 

Powered by Labrador CMS