– Arsenal vil vinne hvis United spiller som dette

Publisert Sist oppdatert

Jürgen Klopp måtte se sitt Liverpool gå glipp av to viktige poeng i jakten på ligatittelen med 2-2 på Old Trafford søndag, og etter kampen kom Liverpool-manageren med en litt syrlig melding rettet mot Erik ten Hags mannskap.

Mot slutten av sesongen er det nemlig Arsenal sin tur til å møte Manchester United på Old Trafford, men da har ikke Klopp spesielt troen på hjelp fra United basert på det han fikk se søndag.

– Arsenal er et godt fotballag. Hvis de (United) spiller som i dag, vil Arsenal vinne kampen. Det er jeg 100 prosent sikker på, sa Klopp.

Ten Hag & co. har nå holdt Liverpool til uavgjort i begge ligakampene denne sesongen, og for drøye tre uker siden var det United som trakk det lengste strået i FA-cupkvartfinalen på Old Trafford.

– Av alle gangene jeg har vært her, så tror jeg ikke vi har dominert United som i disse to kampene, hevder Klopp om de siste to møtene.

– Vi burde ha vunnet kampen, det er klart. Å lede 1-0 på Old Trafford og ha 15-0 på skuddstatistikken (til pause) er utrolig. Ingen skudd i den første omgangen og 1-0 er det minste vi kunne forventet, fortsetter han.

Powered by Labrador CMS