Arild (9) blir Supporterklubbens maskot på Lerkendal! 

9 år gamle Arild fra Brønnøysund skal entre Lerkendal-gresset med United-heltene. 

Publisert

- Overraskelsen var stor, og det gikk ikke opp for han før 10 minutter etterpå og da kom tårene og sterke reaksjoner. 

Det forteller Roar E. Enget, pappa til Arild, om sønnens reaksjon da han fikk vite at han hadde vunnet konkurransen om å være Supporterklubbens maskot når Manchester United spiller sommerens første treningskamp i Norge, på Lerkendal, mot Rosenborg. 

I slutten av juni annonserte Supporterklubben at et heldig medlem av supporterklubben mellom 8 og 12 år kunne vinne gleden av å entre Lerkendal-gresset sammen med Manchester United-kapteinen. Vi fikk inn mange flotte søknader, og til slutt var det Arild som vant. 

Arild er en ihuga United-supporter, noe bildet øverst med United-caps, tøy og sekk tydelig viser.

Pappa Roar forteller til united.no at de onsdag har satt kursen mot Bodø der de skal se eliteseriekampen mellom Bodø/Glimt og Brann, men at Arild skulle ønske det var Lerkendal de hadde kursen mot. 

- Disse dagene og ukene fremover er det bare å smøre seg med tålmodighet. Det meste kommer til å handle om kampen på Lerkendal og det han nå får oppleve, forteller Roar. 

Han valgte å gi sønnen gladnyheten før de satte seg i bilen i retning Bodø onsdag. Kvelden før ringte Supporterklubben til Roar for å dele gladnyheten. Da Arild lurte på hvem som ringte, svarte faren at det «bare var en støvsuger-selger».

Da han onsdag morgen fikk beskjeden om at det ikke var en støvsuger-selger som ringte, men at det var Supporterklubben, svarte Arild: 

- Du har jo faktisk trengt støvsugerposer, pappa, men jeg tar heller maskotoppdraget! 

- Arild er i ekstase, foreldre og resten av familien det samme. Tusen takk, vi gleder oss, forteller Roar. 

Powered by Labrador CMS