Åpner opp om mentalt vendepunkt

Publisert Sist oppdatert

Etter en tøff start på United-karrieren har André Onana spilt seg stort opp den siste tiden.

Nå føler målvakten at han klart å komme seg videre, etter starten som bød på den ene grove tabben etter den andre.

– Jeg har hatt et vendepunkt, men ikke på banen. Mer mentalt, fordi alt var annerledes, sier Onana, gjengitt av blant andre The Athletic.

– Forrige sesong flyttet jeg fra Amsterdam til Milan, men å tilpasse seg da var ganske lett. Men her tok det meg sju, åtte måneder.

– Alt var nytt. Det var vanskelig for meg å føle meg som hjemme av flere grunner. Men nå føler jeg meg bra, forteller Onana.

27-åringen tror han nå har kommet styrket ut av det hele.

– Det var en god tid for meg, fordi jeg lærte mye. Å spille i Champions League-finalen og så bli slått ut i gruppespillet noen måneder senere ... det var en stor lekse for meg.

– Nå tror jeg at jeg har lagt alt bak meg, lært, gått videre og så forsøker jeg å være glad. Det er det viktigste.

HAR LÆRT: André Onana føler han har tatt nye steg etter den tøffe starten på United-karrieren.

Onana påpeker også at lagkameratene har vært viktige for ham de siste månedene.

– De har alltid påminnet meg om hvem jeg er og keeperen jeg er og hvorfor jeg kom til denne klubben. De sa til meg: «André, det tok noen spillere to år, noen seks måneder og noen ingen. Du har personligheten til å snu situasjonen rundt».

– De har alltid trodd på meg og sagt fra starten av: «André, kvaliteten er der, det er bare et spørsmål om tid». Jeg er veldig glad, spesielt overfor supporterne. De var snille med meg selv i vanskelige perioder. Jeg er veldig takknemlig og kan bare takke dem.

– Alt er bak meg nå. Nå må vi bevege oss videre, og sammen vil en stor tid komme. Vi må bare gjøre de riktige tingene og så vil fremtiden være strålende for oss alle.

Powered by Labrador CMS