TELEGRAPH: 

- Åpner for å la Ashworth dra tidligere

Publisert

Newcastle vil forsøke å finne en mulighet til å la Dan Ashworth dra til United tidligere, det skriver Luke Edwards som følger Newcastle tett for Daily Telegraph.

Grunnen til at Newcastle nå åpner opp for at Ashworth kan få dra tidligere er at klubben skal ha intensivert jobben med å finne Ashworths erstatter, hvor tidligere United-linkede Paul Mitchell trekkes frem som den fremste kandidaten til jobben.

Samtalene om kompensasjon mellom Newcastle og United for Ashworth er fortsatt pågående og ifølge Telegraph har administrerende direktør i Newcastle, Darren Eales, tatt hovedrollen i forhandlingene som beskrives som vennskapelige til tross for den dårlige stemningen som ble skapt da Ashworth selv nektet for at han var på vei til United flere måneder i forkant.

Det er tidligere meldt at Newcastle vil kreve en betydelig sum opp mot £20 millioner for å redusere tiden hvor Ashworth er i karantene før han kan begynne å jobbe på Old Trafford. 

Denne karanteneperioden er meldt å være ut kalenderåret 2025, men om det blir enighet om en passende kompensasjon kan det åpne for at Ashworth kan begynne i sin nye rolle innen utgangen av 2024.

Powered by Labrador CMS