FØRSTE SCORING: Kobbie Mainoo kunne juble for sin første seniorscoring i United-drakta.

Alt annet enn overbevisende da United tok seg videre

United overbeviste ingen da de tok seg videre i FA-cupen.

Det ble alt annet enn behagelig da United gjestet laget som er 72 plasser under dem i ligasystemet.

United åpnet kampen med fullstendig dominans og ledet 2-0 allerede etter 13 minutter spilt.

Antony og Bruno Fernandes hovedarkitekter for Uniteds første scoring. Etter et nydelig veggspill dunket sistnevnte ballen i mål bak en sjanseløs Nick Townsend i Newport-buret.

1-0: Bruno Fernandes sendte United i ledelsen. Foto:

Bare seks minutter senere doblet United ledelsen ved en annen midtbaneelegant, nemlig Kobbie Mainoo. Diogo Dalot kom rundt på høyresiden og fant unggutten inne i boksen, på ett touch plasserte 18-åringen ballen med stoisk ro via stolpen og inn.

Det er Mainoos første seniorscoring for United.

Dermed så det ut til å bli en parademarsj for United, men hjemmelaget hadde ingen planer om å gi opp. Til tross for at United fortsatte å styre omgangen, reduserte Newport ti minutter før pause. Bryn Morris sendte av gårde et langskudd som gikk via hodet til Lisandro Martinez og duppet inn bak United-debutant Altay Bayindir, via stolpen.

Dermed var stillingen 2-1 til pause.

AKADEMIPRODUKTER: Kobbie Mainoo sammen med Alejandro Garncho etter 2-0-scoringen. Foto:

Andre omgang startet på verst tenkelig vis for United. Omgangen var nemlig ikke mer enn to minutter gammel da Albert Evans satt inn utligningen for Newport. Også denne gang via en United-stopper, men denne gangen var det Varane som var sist på ballen før den fant veien til nettmaskene.

United så alt annet enn selvsikker ut i minuttene som fulgte.

UTLIGNINGEN: Albert Evand sklir inn 2-2. Foto:

Heldigvis for United kom Luke Shaw på sugende løp oppover venstrekanten og etter en nydelig skuddfinte og en velplassert avslutning i stolpen endte ballen til slutt hos Antony som kunne sette inn 3-2 for United. En scoring som helt tydelig betydde mye for brasilianeren.

Rasmus Højlund satt spikeren i kisten for United fire minutter på overtid. Det er tredje kamp på rad dansken scorer i for United.

KLABB OG BABB: Rasmus Højlund klarte til slutt å tegne seg på scoringslisten. Foto:

Dermed kan United reise hjem til Manchester med avansement i bagasjen.

Nå venter Nottingham Forest eller Bristol City borte i neste runde. Kampene i 5. runde spilles i midtuka rundt 28. februar.