Nye draktnumre for Henderson og Mengi

Her samler vi ukas notiser som er relevante for United.

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Fredag 18. september


Nye draktnumre for Henderson og Mengi

I den nyeste utgaven av United Review, står Dean Henderson og Teden Mengi oppført med nye draktnumre før den nye sesongen.

Keeper Dean Henderson er tildelt draktnummer 26, etter å ha vært nummer 1 de siste tre sesongene på utlån i Shrewsbury og Sheffield United. Dermed overtar han nummeret Mason Greenwood brukte forrige sesong. Den unge angriperen har siden den gang gått i fotsporene til blant andre George Best og Ryan Giggs, og fått nummer 11.

Teden Mengi har også blitt tildelt et nytt draktnummer. Midtstopperen fikk sin debut i 2-1-seieren mot LASK Linz med nummer 71 på ryggen, men har denne sesongen blitt tildelt nummer 43.

Dermed ser det ut til at draktnumrene til United-spillerne som er i stallen per dags dato er som følger:

David de Gea, 2 Victor Lindelöf, Eric Bailly, 4 Phil Jones, Harry Maguire, Paul Pogba, 8 Juan Mata, 9 Anthony Martial, 10 Marcus Rashford, 11 Mason Greenwood, 12 Chris Smalling, 13 Lee Grant, 14 Jesse Lingard, 15 Andreas Pereira, 16 Marcos Rojo, 17 Fred, 18 Bruno Fernandes, 20 Diogo Dalot, 21 Daniel James, 22 Sergio Romero, 23 Luke Shaw, 24 Timothy Fosu-Mensah, 25 Odion Ighalo, 26 Dean Henderson, 29 Aaron Wan-Bissaka, 31 Nemanja Matic, 33 Brandon William, 34 Donny van de Beek, 38 Axel Tuanzebe, 39 Scott McTominay, 43 Teden Mengi.

Nye draktnumre for Henderson og Mengi

 

Torsdag 17. september


Fernandes nominert i Europa League-kåring

Bruno Fernandes er den ene av tre kandidater som kan bli kåret til 2019/20-sesongens beste spiller i Europa League.

Fernandes kjemper med ex-red Romelu Lukaku og Sevillas Éver Banega om prisen.

Oppfordrer til å holde på 1. oktober-datoen

Premier League har hatt et møte med de 20 klubbene i dag, og etter det har ligaen annonsert at en kommer til å oppfordre myndighetene til å holde på 1. oktober-datoen når det gjelder det å starte med å slippe supportere inn på stadionanlegg i kontrollerte former.

Flere av Football League-kampene denne helga blir for øvrig testarrangement der opp til 1000 tilskuere kan være til stede.

MEN: Teden Mengi hentet opp i førstelagstroppen

Den 18 år gamle midtstopperen Teden Mengi har blitt hentet opp i Solskjærs førstelagstropp på ubestemt tid, melder lokalavisen Manchester Evening News.

Det betyr ikke nødvendigvis at Mengi vil bli et av stopperalternativene for United denne sesongen, for fremtiden til Phil Jones, Marcos Rojo og Chris Smalling er usikker mens Axel Tuanzebe ennå ikke er tilbake fra skade.

Likevel er dette en fin tillitserklæring til det unge stoppertalentet som nylig fikk en drøy halvtime som innbytter i treningskampen mot Aston Villa.

Dato og tidspunkt for ligacupoppgjøret mot Luton bekreftet

Tidspunktet Uniteds ligacupkamp mot Luto Town på Kenilworth Road ble sent onsdag kveld bekreftet. Kampen, som blir vist på Sky Sports, blir spilt førstkommende tirsdag 22. september med avspark 21.15 (norsk tid).

Onsdag 16. september


Greenwood har fortsatt muligheten til å vinne «Golden Boy»

Da listen ble presentert i juni var det 100 spillere med. Nå er listen kuttet med 60 spillere, og Mason Greenwood er blant de 40 som er igjen. Dette er Premier League-spillerne som fortsatt er nominert til «Golden Boy»:

Mason Greenwood (Manchester United), Fabio Silva (Wolves), Phil Foden (Manchester City), Callum Hudson-Odoi (Chelsea), Bukayo Sako (Arsenal), Ferran Torres (Manchester City) og Neco Williams (Liverpool).

Martial lurt av sin egen sønn

Sent onsdag kveld ble det lagt ut mange meldinger på twitterprofilen til Anthony Martial. Meldingene var det ingen som skjønte så mye av, men det viste seg at det bare var sønnen hans som hadde rappet telefonen.

Tirsdag 15. september


Atkinson dømmer seriestarten

Martin Atkinson dømmer Uniteds seriestart mot Crystal Palace, i det som blir runde to for Crystal Palace.

Med seg på linjene får han Lee Betts og Peter Kirkup, mens Robert Jones er fjerdedommer. Jonathan Moss er videodommer, og han har med seg Marc Perry som assistent.

Martin Atkinson dømte Uniteds forrige ligakamp også, mot Leicester i ligaavslutningen. Utenom den kampen så dømte han i 2019/20-sesongen også hjemmeseieren mot Leicester, 1-1-kampen mot Liverpool og 3-0-seieren mot Watford.

Atkinson dømte Tottenhams hjemmetap mot Everton i helga som var.

Hele dommeroppsettet for kommende helgs runde finner en her.

Fire i Premier League har testet positivt

Det har vært en ny runde med testing av coronaviruset i Premier League. Der er det fire som har testet positivt. Det ukjent om dette er spillere eller noen fra staben, og det er heller ikke bekreftet hvilke lag dette gjelder.

Mandag 14. september


Neville: – Det kommer til å bli fantastisk når United vinner ligaen igjen

Når vinner United ligaen igjen, tro? Gary Neville er usikker, men han er i alle fall sikker på at det kommer til å skje.

– Den ene tingen jeg kan garantere er at United kommer til å vinne igjen. Det skjer kanskje ikke i år, eller neste år, men det kommer til å bli fantastisk når de vinner igjen, og jo lenger tid det tar, jo bedre blir følelsen når du faktisk klarer det, sier Neville i et intervju med Daily Mirror.

Det vet Neville litt om, siden han vokste opp i en tid hvor Liverpool dominerte, før United i 1992/93-sesongen endelig vant ligaen for første gang siden 1967, 26 år tidligere.

– Jeg sitter ikke her som United-fan og tenker «vi må vinne ligaen i år». Ja, vi vil det gjerne, men du vet når det er din tid, og det er ikke ennå.

– Kanskje blir det når Klopp og Guardiola forlater Liverpool og City – forhåpentligvis innen et par år!

U18-kampen ble utsatt på grunn av COVID-19-symptomer

Rett før helga ble U18-seriestarten mot Liverpool utsatt, og Samuel Luckhurst meldte at det skal ha vært på grunn av Liverpool, ikke United.

David Ornstein skriver i sin spalte hos The Athletic at at kampen ble utsatt for sikkerhets skyld etter at minst én spiller skal ha vist symptomer på COVID-19.

Kampen kunne blitt spilt uten at de aktuelle spillerne, men som en kilde tett på Premier League sa til Ornstein – hvorfor ta den sjansen?