Herjet med motstanderen i U-landskamp

Søndag 20. november

Isak Hansen-Aarøen herjet med motstanderen

Norges U19-landslag møtte Nord-Makedonia til landskamp i den nordmakedonske hovedstaden Skopje.

Det ble en målrik affære hvor Norge vant hele 6-2 med Isak Hansen-Aarøen som spilte 90 minutter.

Uniteds 18 år gamle midtbanespiller herjet til tider med motstanderen og noterte seg for to mål og en målgivende for et norsk landslag som måtte spille 86 minutter med 10 mann etter å ha fått en mann utvist.

Lørdag 19. november

Ingen hjelp fra Everton

I slutten av oktober vant Manchester United-kvinnene 3-0 borte mot Everton, men det var jo lov til å håpe at Everton skulle gjøre det bedre mot naboene våre.

Dessverre for United ble det seier for City på Walton Hall Park.

Julie Blakstad sendte Manchester City i ledelsen, men en annen skandinav, den høyreiste dansken Rikke Sevecke, utlignet for Everton før pause.

Noen minutter etter pause scoret Citys Khadija Shaw det som viste seg å bli seiersmålet.

Siden United senere på kvelden vant borte mot Arsenal, så er City uansett fortsatt tre poeng bak United. City får besøk av United på Etihad Stadium den andre helga i desember.

Utlånte Emily Ramsey stod for øvrig i mål for Everton.

Fredag 18. november

Bortekamp for de regjerende mesterne

Manchester Uniteds U18-lag er regjerende mestere i FA Youth Cup.

Fredag ble den første kampen for Uniteds unggutter i turneringen denne sesongen klar og det blir bortekamp mot Crystal Palace i den tredje runden.

Den tredje runden vil spilles lørdag 17. desember.

Torsdag 17. november

Seier for Isak & co

Isak Hansen-Aarøen kom innpå i det 66. minutt da Norges U18-landslag vant 2-0 i en EM-kvalifiseringskamp mot San Marino. Det venter tøffere kamper for Hansen-Aarøen & co, så det var slik sett ingen overraskelse at han ikke spilte fra start i denne kampen.

Onsdag spilte for øvrig Marc Jurado en time for Spanias U19-landslag da de vant 7-0 mot Saudi-Arabia.

Galbraith & co ute av FA-cupen

For halvannen uke siden ble det 0-0 mellom Peterborough og Salford City i FA-cupens første runde, og onsdag kveld ble omkampen spilt på Moor Lane.

Det endte med et 0-3-nederlag for Ethan Galbraith & co.

Vår mann spilte fra start, men ble byttet ut i det 71. minutt på stillingen 0-1. Han fikk seg en smell noen minutter før han gikk ut.

Dermed er det Peterborough som skal møte Shrewsbury borte i andre runde av FA-cupen.

Onsdag 16. november

Kampdatoer bekreftet mot City & Arsenal

Første byderby for Erik ten Hag ble en smertefull affære, men allerede i midten av januar kan United få revansje. Premier League bekrefter nemlig at lørdag 14. januar, kl 13:30 møtes lagene til dyst igjen.

Det er verdt å merke seg at Ligacupens kvartfinale vil finne sted i samme midtuke og om noen av lagene vil være involvert i en av kampene som blir spilt torsdag 12. januar, vil derbyet bli flyttet til søndag 15. januar, kl 13:00.

Søndag 22. januar vil United møte de nåværende serielederne, Arsenal, på Emirates Stadium.

Se hele terminlisten her.

Old Trafford som EM-arena i 2028?

Storbritannia og Irland skal søke om å arrangere EM-sluttspillet i 2028, og har i dag annonsert blant annet hvilke stadionanlegg de foreslår at EM-kampene skal spilles på.

Ikke uventet er Old Trafford et av anleggene som blir foreslått. Vi merker oss ellers at Anfield bortprioriteres til fordel for Evertons nye stadionanlegg.

Listen skal etter hvert kuttes ned til ti.