superliga

Sjokkresultat i kvinnenes Superliga

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Søndag 9. januar


Sjokkresultat i kvinnenes Superliga

Ligaleder Arsenal tapte søndag 2-0 mot bunnlaget Birmingham i kvinnenes Supperliga i fotball.

Arsenal hadde ikke tapt en kamp hele sesong. Birmingham hadde ikke vunnet en kamp hele sesongen, men likevel stakk de altså av med seieren.

Uniteds kamp mot West Ham søndag er tidligere blitt utsatt grunnet et covid-utbrudd i West Ham-troppen.

Her er tabellen i kvinnenes Superliga.

Lørdag 8. januar


Tre Premier League utslått av FA-cupen

Premier League-lagene kom med i FA-cupen denne helga, og allerede lørdag forsvant tre lag ut.

Burnley tapte 1-2 hjemme mot Huddersfield, mens nyrike Newcastle, med Kieran Trippier fra start, tapte 0-1 hjemme mot League One-laget Cambridge.

Samtidig tapte Watford 4-1 borte mot Leicester i cupkampen mellom to Premier League-lag.

Toone og Skinner ble ligaens beste i desember

Ella Toone ble lørdag kåret til den beste spilleren i Womens Super League i desember.

Samtidig ble United-manager Marc Skinner kåret til den beste manageren.

Norske Vilde Bøe Risa var også nominert blant spillerne.

United spilte bare to ligakamper i desember, men vant begge. Det ble 2-0-seier borte mot Brighton og 5-0-seier hjemme mot Aston Villa. I tillegg ble Everton slått 2-0 i kvinnenes ligacup, slik at United avanserte til knockout-spillet der.

Fredag 7. januar


Fish returnerer til United

Manchester United, Stockport og Will Fish selv har blitt enige om at Fish nå returnerer til Carrington etter å ha vært på utlån til Stockport denne sesongen.

Den unge midtstopperen fikk sin Premier League-debut som innbytter mot Wolverhampton i mai sist sesong skal nå trener med United mens han og klubben bestemmer seg for et eventuelt nytt utlån.

United har allerede sendt to spillere på lån i januar. Teden Mengi har sluttet seg til Birmingham City, mens Ethan Laird avbrøt sitt låneopphold i Swansea for å slutte seg til Bournemouth.

Torsdag 6. januar


Dato for Brentford-kampen bekreftet

Manchester Uniteds Premier League-kamp mot Brentford ble utsatt på grunn av et smitteutbrudd i United-troppen.

Nå har Premier League bekreftet når den utsatte kampen vil bli spilt.

Kampen vil bli spilt onsdag 19. januar med avspark klokken 20.00 GMT (21.00 norsk tid).

Onsdag 5. januar


Lettelse i innreiseregler

I dag har det kommer noen lettelser i innreisereglene til England, noe som er relevant for United-supporterne som skal på tur over.

Vi har skrevet om endringene her.

90 år siden Bill Foulkes ble født

5. januar 1932 ble William Anthony Foulkes – bedre kjent som Bill Foulkes – født. Han kom til United som 18-åring, og ble like godt værende der hele karrieren (til 1970).

I løpet av den tiden opplevde han mye – å spille for Busby Babes, flyulykken i München, gjenoppbygningen av klubben etter tragedien og et nytt storlag, toppet av triumfen i 1968.

Foulkes tok over kapteinsbindet etter flyulykken, og var kapteinen som ledet United til en av de mest imponerende seierne i klubbens historie, nemlig 3-0-seieren mot Sheffield Wednesday mindre enn to uker etter 6. februar 1958.

Bare tre spillere – Ryan Giggs, Sir Bobby Charlton og Paul Scholes – har spilt flere kamper for Manchester United. Foulkes endte på 688 kamper, og scoret ni mål for klubben. Desidert best kjent av de målene er det avgjørende målet borte mot Real Madrid som sendte United til Serievinnercupfinalen i 1968.

Foulkes døde i 2013, men som en United-legende lever hans navn videre. Les mer om Foulkes her.

George Best Memorial Service
FOULKES I 2006: Her fra en George Best-minneseremoni.

Mandag 3. januar


De Gea også Uniteds månedens spiller

Kanskje ikke så overraskende var det David de Gea som stakk av med seieren da Supporterklubben kåret Uniteds beste spiller i desember måned, etter flere gode og viktige opptredener fra spanjolen.

Prisdrysset slutter heller ikke der for sisteskansen, som også er kåret til Uniteds beste desemberspiller etter endt avstemning i Uniteds egen kåring. Der får han hele 73 prosent av stemmene, mot Cristiano Ronaldos 22 prosent og Freds fem.

Dette er De Geas andre seier på råd i United-kåringen. Ronaldo tok tilsvarende priser i oktober og september, mens Mason Greenwood kom best ut i sesongens første avstemning.

Powered by Labrador CMS