zidane030922

Zidane Iqbal på landslaget

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Lørdag 29. oktober


Zidane Iqbal tatt ut på landslaget

Unggutten er tatt ut på det irakiske landslaget som møter Mexico og Ecuador til treningskamper i november. Midtbanespilleren debuterte for Iraks A-landslag allerede i januar i et knepent 1-0-tap mot Iran.

Iqbal, som imponerte mange under preseason, har figurert på benken i syv kamper for United denne sesongen, men har fortsatt til gode å få minutter på banen.

Hannibal trakk det lengste strået mot Ethan Laird

Fredag kveld møttes Birmingham og QPR i et skikkelig Championship-oppgjør. På hver sin banehalvdel sto det to United-spillere, nemlig Hannibal Mejbri og Ethan Laird, som begge er på utlån fra United.

Begge ungguttene startet kampen, men det var tilslutt Hannibal som kunne smile bredest etter kampen. Tuniseren noterte seg for en målgivende og et gult kort i 2-0-seieren, før han ble byttet ut før timen var spilt. Laird spilte hele kampen.

Hannibal har spilt 11 kamper for Birmingham denne sesongen, mens Laird har spilt 13 kamper for London-laget som ligger på andre plass i landets nest høyeste divisjon.

Torsdag 27. oktober


90 år siden Harry Gregg ble født

27. oktober 1932 ble Harry Gregg født, og det finnes ikke mange større United-legender enn nettopp Harry Gregg.

Ikke bare var han en meget god målvakt for Manchester United, men hans opptreden i forbindelse med flytragedien i München kan aldri glemmes.

Han har fortalt om hendelsene i detalj i et intervju med medlemsbladet United-Supporteren, og selv om han der gir uttrykk for at han ikke var en helt, så er det vanskelig å lese den teksten uten å tenke at det er nettopp det han var.

Harry Gregg døde i februar 2020, 87 år gammel.

Tirsdag 25. oktober


Wilf McGuinness fyller år

Den tidligere United-manageren fyller 85 år i dag – vi gratulerer!

McGuinness fikk ødelagt spillerkarrieren av et stygt beinbrudd, men viet senere fotballivet til treneryrket, et karrierevalg som førte til at han i 1969, bare 31 år gammel, ble utpekt til ny United-manager etter Sir Matt Busby.

 

Mandag 24. oktober


Wayne Rooney fyller år

Wayne Rooney fyller 37 år i dag – vi gratulerer!

Med sine 253 United-scoringer er det ingen som har scoret flere mål for klubben, og han er også nummer seks på lista over spillerne med flest kamper (559).

Etter å ha startet managerkarrieren i Derby County, så har han siden i sommer vært manager for MLS-klubben D.C. United, hvor han også var som spiller.

Powered by Labrador CMS