United-supportersjef tildelt MBE

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Lørdag 31. desember


United-supportersjef tildelt MBE

Fredag ble en rekke nye mennesker tildelt MBE (Member of the order of the britisk empire), og en av dem som ble det var Chas Banks, sjef for Manchester United Disabled Supporters’ Association. Han dro på sin første United-kamp i 1957, og har vært sentral i arbeidet for å fremme funksjonshemmedes rettigheter i mer enn 25 år nå. Vi gratulerer!

 

Tirsdag 27. desember


Chelsea slo Bournemouth

Chelsea knappet inn på United på tabellen (før United hadde spilt) da de slo Bournemouth i Premier League tirsdag kveld. Se høydepunktene fra kampen her.

Kvartfinalekampen mot Charlton bekreftet

Tirsdag ble det bekreftet at kvartfinalen i ligacupen mot Charlton Athletic spilles tirsdag 10. januar. Kampen vil ha avspark klokken 21.00.

Kampen vil derfor ikke påvirke avsparkstidspunktet på kampen mellom United og Manchester City den påfølgende helgen og den vil bli spilt som oppsatt lørdag 14. januar klokken 13.30.

Mandag 26. desember


Poengtap for Spurs

Det så lenge ut til å bli enda verre for Tottenham – Brentford ledet nemlig 2-0 mot Antonio Contes lag – men en redusering fra Harry Kane og en utligning fra Pierre-Emile Højberg sørget for at det endte 2-2 på Brentford Community Stadium i Lionel Road.

Mot slutten så Tottenham farlige ut, men de klarte ikke å sikre seg en viktig trepoenger i det som var klubbens siste kamp i 2022.

Poengtapet gjør at de nå er fire poeng foran United med to flere kamper spilt.

Powered by Labrador CMS