AFC Bournemouth v Arsenal FC - Premier League

United kupper Arsenals sjefslege

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Fredag 5. juli


Nick Powell til Stockport

Nick Powell har signert for Stockport i League Two etter at kontrakten med Stoke City gikk ut.

Ambisiøse Stockport kom til opprykksfinalen på Wembley forrige sesong, men tapte der mot Carlisle United – og litt av grunnen til Stockport ikke rykket opp var nok at de ikke hadde mange nok gode angripere.

Powell hadde en lovende start på sin United-karriere med mål i debuten, men det gikk nedover etter at Ferguson ga seg, og det mest minneverdige fra de siste årene i United er nok da han til de fleste overraskelse ble byttet inn med litt over 20 minutter igjen mot Wolfsburg under Louis van Gaal da United måtte snu kampen for å gå videre fra gruppespillet (noe som ikke gikk).

Svenske tar over Tottenham-kvinnene

Arsenal ledes allerede av svenske Jonas Eidevall, og nå har rivalen Tottenham også fått en svensk hovedtrener.

Robert Vilahamn har nemlig signert en toårskontrakt med Spurs.

Vilahamn har gjort det godt med Häcken, og Tottenham håper nok på at det den kommende sesongen ikke blir nedrykksstrid igjen.

Millie Turner fyller år

På denne dag i 1996 ble Millie Turner født, og dermed fyller stopperen 27 år i dag.

Gratulerer med dagen, Millie!

United kupper Arsenals sjefslege

Manchester United har fått i havn en ny betydelig overgang, melder David Ornstein i The Athletic. Sjefen for Arsenals medisinske stab, Gary O’Driscoll forlater nemlig London-klubben til fordel for Manchester United. 

O’Driscoll skal ha vært ønsket av flere klubber, og er både svært populær og høyt respektert i Arsenal. Nå har imidlertid United klart å lokke ham nordvover der han kommer nærmere familien. 

O’Driscoll som har jobbet for Arsenal siden 2009, overtar rollen som Uniteds øverste medisinske ansvarlige etter Steve McNally som forlot United i desember 2022. Den tidligere Liverpool-legen Jim Moxon har siden hatt jobben på midlertidig basis og skal etter planen bli en del av O’Driscolls team i United. 

Tirsdag 4. juli


Farke ny Leeds-manager

Daniel Farke, for oss Premier League-seere kjent fra tiden i Norwich, er ansatt som ny Leeds-manager og får den tøffe jobben med å prøve å lede klubben tilbake til den øverste divisjonen.

Farkes første kamp ved roret blir på Ullevaal stadion 12. juli, mot Erik ten Hag og Manchester United.

Thorisdottir har gjennomført første løpeøkt etter skaden

Maria Thorisdottir gikk glipp av slutten av sesongen i United etter å ha pådratt seg en skade i FA-cupkvartfinalen mot Lewes i mars.

Skaden gjorde også at hun ikke ble aktuell for sommerens VM.

Det var nok en nedtur for Thorisdottir, men mandag publiserte hun på Instagram-historien sin en oppløftende video av en tredemølleøkt som skal ha vært 30-åringens første løpeøkt siden skaden.

Hun takker videre Anders Fjelde og Stavanger Idrettsklinikk for at de gjør det mulig for henne å gjennomføre rehabiliteringen hjemme i Norge.

Mandag 3. juli


Huddlestone fortsetter som akademitrener

Tom Huddlestone fortsetter i sin unike rolle som spillende trener for Uniteds akademilag. Det bekrefter Manchester United mandag ettermiddag. Huddlestone har kombinert rollen som trener og spiller for Uniteds U21-lag, og det spesielle er at Huddlestone ofte trener spillerne på banen, mens han er en del av laget. 

Den rutinerte midtbanespilleren kan være en av fem spillere som er eldre enn alderskriteriet for å spille U21-fotball.

Huddlestone overtok rollen til Paul McShane i august 2022.  

Hodgson fortsetter som Crystal Palace-manager

I mars ble Roy Hodgson ansatt som ny manager i Crystal Palace, og sørget for at klubben beholdt plassen i Premier League med god margin, og til slutt endte som nummer 11.

Nå bekrefter Palace at den 75 år gamle ringreven vil lede klubben også den kommende sesongen.

Powered by Labrador CMS