Tot

United falt til sjetteplass

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Søndag 20. mars


United falt til sjetteplass

Tottenham vant søndagens oppgjør mot West Ham med sifrene 3-1 og de liljehvite er følgelig ett poeng over United på Premier League-tabellen. Lagene har nå spilt akkurat like mange kamper (29).

Tospannet Heung-min Son og Harry Kane sørget for Spurs’ seier. Førstnevnte gjorde to scoringer, mens Kane var nest sist på både Sons nettkjenninger og selvmålet til Kurt Zouma. Said Benrahma scoret West Hams mål.

Det er nå drøye to uker til neste Premier League-kamp. Neste kamp for United er hjemmemøtet med Leicester 2. april. I mellomtiden er det landslagspause for flere av United-spillerne.

Lørdag 19. mars


Korsbåndet røk for Aoife Mannion

Kvinnelagets midtstopper Aoife Mannion er satt på sidelinjen i mange måneder etter at United offentliggjorde at korsbåndet hennes har røket.

– Jeg er mer oppsatt enn noensinne på å returnere til laget. Heldigvis hadde jeg en vellykket operasjon for et par uker siden og rehabiliteringen går bra. Jeg vil takke fansen for alle støtte, og kan nesten ikke vente til jeg igjen kan ikle meg den røde trøyen, sier hun til manutd.com.

Fredag 18. mars


Dalot fyller år

Det er ikke bare Åse Kleveland som har bursdag i dag.

18. mars 1999 – dagen etter at Paul Scholes utlignet til 1-1 helt på slutten på bortebane mot Inter i Champions League-kvartfinalen – ble Diogo Dalot født i Braga. Backen fyller altså 23 år i dag – vi gratulerer!

18. mars 1999 var også 60-årsdagen til Ron Atkinson – som med andre ord fyller 83 år i dag.

Torsdag 17. mars


Mengi ute med skade i seks uker

Teden Mengi var fraværende med skade noen uker, men var tilbake for Birmingham mot Middlesbrough på tirsdag.

Det endte med en ny skade. 

Nå har Birmingham-sjef Lee Bowyer bekreftet at Mengi blir ute med skade i seks uker.

Dermed ryker mesteparten av det som gjenstår av denne sesongen for Mengi. Som skadefri har han levert brukbart for Birmingham, men det spørs vel om han har levert nok til at en Premier League-klubb vil ta sjansen på ham neste sesong.

Dermot Mee sendt ut på lån

Uniteds 19 år gamle keeper Dermot Mee har blitt sendt på lån til non-league-klubben Witton Albion, bekreftes det.

Klubben fra Northwich (ikke så langt fra Manchester) spiller i Northern Premier League, på nivå sju i engelsk fotball. Der kjemper de for å unngå nedrykk.

Onsdag 16. mars


Innbrudd hos Paul Pogba under gårsdagens kamp

Det var innbrudd hjemme hos Paul Pogba mot slutten av tirsdagens kamp mot Atlético Madrid, mens Pogbas barn sov på soverommet sitt der.

Det var en forferdelig følelse for Pogba å få vite om innbruddet, og han dro hjem uten å vite om alt stod bra til. Midtbanespilleren har opprettet en e-postadresse folk kan sende informasjon til om de vet noe om innbruddet.

Arsenal tapte på hjemmebane – Spurs vant borte

Mikel Artetas Arsenal ligger foran Manchester United på tabellen, med flere kamper færre spilt.

Nå har de dog spilt den ene hengekampen, og det endte med et 0-2-tap hjemme mot Liverpool på Emirates Stadium etter scoringer fra Diogo Jota og Roberto Firmino.

Dermed er Arsenal fortsatt ett poeng foran United, nå med to kamper til gode. Kommende helg spiller The Gunners borte mot Steven Gerrards Aston Villa.

Scoringer fra Cristian Romero og Harry Kane sørget for 2-0-seier til Tottenham borte mot formsvake Brighton, og dermed er Tottenham to poeng bak United med én færre kamp spilt. Kommende helg spiller Spurs hjemme mot West Ham, og da kommer Antonio Contes lag til å ha like mange kamper spilt som United.

Powered by Labrador CMS